Povestea Doiniței Oancea, una dintre cele mai apreciate actrițe din noul val

Editor Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Povestea Doiniței Oancea, una dintre cele mai apreciate actrițe din noul val
Povestea Doiniței Oancea, una dintre cele mai apreciate actrițe din noul val

Doinița Oancea este una dintre cele mai apreciate actrițe din noul val, iar oamenii au putut să o vadă în ultimii ani în numeroase seriale și emisiuni TV. Fostă dansatoare, Doinița Oancea mărturisește că a început actoria printr-o conjunctură favorabilă, dar iubește această meserie.

Doinița Oancea și-a făcut debutul în cariera de actor în 2007, cu rolul Minodorei Potcovaru din serialul "Inimă de Țigan", pe care l-a păstrat și în Regina (2008), State de România (2009), State și Flacăra - Vacanță la Nisa (2010) și Moștenirea (2010). De asemenea, a mai jucat în S-a furat mireasa (2012), Îngeri pierduți (2012), Fetele lu' dom' Profesor (2014), O grămadă de caramele (2017), Când mama nu-i acasă (2017), Fructul oprit (2018) și Sacrificiul (2019-2020).

"Am început destul de târziu actoria, la 23-24 de ani. Pur și simplu a fost o întâmplare și a venit când a considerat. Sunt mai bine de 14 ani de când am început. Dansul îmi place doar ca hobby, niciodată nu m-am gândit la dansul în sine ca la o meserie de bază, stabilă, ca ceva ce aș putea face pe parcursul întregii vieți din care să îmi câștig existența", a spus Doinița Oancea despre cariera sa de actriță.

Începând cu 2010, Doinița a început să predea cursuri de actorie, iar din 2021 și-a lansat propria școală la care introduce tinerii în acest domeniu. "Am fost prinsă în proiecte și nu aveam timp să mă ocup și de chestia asta. Dar 2020 a venit cu foarte multe lucruri noi și am avut niște prieteni care mi-au zis 'nu ai vrea să ții cursuri de actorie?' Am pus un anunț și în foarte puțin timp s-au strâns trei grupe", a mai spus Doinița Oancea.

 

E o prezență constantă în show-uri de succes

 

Doinița Oancea este și o prezență constantă în show-urile de succes din țara noastră. Recent, ea a putut fi văzută în emisiunea Midnight Poker TVshow, organizată de operatorul de poker online in Romania 888poker și de PokerFest, ce este difuzată în fiecare vineri de postul B1TV. Doinița Oancea a avut un parcurs remarcabil și a terminat pe locul 4, în creștere față de evoluțiile sale precedente.

De asemenea, Doinița Oancea a putut fi văzută de fani și în show-ul "Splash! Vedete la apă", difuzat de Antena 1, în care a cucerit publicul prin felul său natural de a fi. Mai mult, ea a fost prezentă și la un alt show popular din România, "Serviți, vă rog", la care oamenii s-au amuzat copios.

Constant, Doinița Oancea este invitat și la emisiuni precum La Măruță, Pe bune?, Vorbește lumea! și multe altele.

 

Doinița Oancea e pasionată și de modă

 

O altă mare pasiune pe care Doinița Oancea o are este moda. Se împlinesc deja nouă ani de când a început o mică afacere în acest domeniu și adoră să creeze haine pline de culoare, care ies cu siguranță în evidență.

Totuși, ea spune că nu își dorește ca moda să devină o activitate în sine pentru ea, rămânând la statutul de pasiune. "Fac haine, iar inspirația mi-o iau din vremea frumoasă. Daca pot să mă uit în istoria brandului, toamna și iarna nu lansez haine. Este mai degrabă un hobby, iar cheful de făcut rochii îmi vine când apare vremea frumoasă. Îmi place să mă duc să mă duc prin foarte multe depozite, să mă uit la materiale și apoi îmi vin ideile", a explicat Doinița Oancea.

Ea a lansat însă mai multe colecții începând din 2013 și a primit numeroase laude. De altfel, Doinița Oancea este una dintre actrițele considerate un exemplu prin felul în care se îmbracă.

Muzica este o altă pasiune pe care Doinița o are și nu de puține ori s-a gândit să înceapă o carieră în domeniu. A luat inclusiv lecții de canto, dar încă nu a făcut pasul spre o carieră muzicală în adevăratul sens al cuvântului.

Tot ca hobby-uri, ea mai adoră să călătorească, îi plac muzeele și piesele de antichitate. “Eu tot timpul spun că trăiesc într-o perioadă nepotrivită mie. Cred că trebuia să mă nasc cu mulți ani în urmă. Nu mă regăsesc în foarte multe lucruri pe care le văd în jurul meu. Uite, mie îmi plac vasele bine lucrate, serviciile de masă pictate manual, îmi place foarte mult stilul rococo și baroc, îmi plac castelele, palatele, conacele și mobila aia veche lucrată și sculptată manual. Am observat că odată cu vârsta, am început să am pasiunile astea. Lucurile astea mă bucură și în ele mă regăsesc”, a declarat Doinița Oancea pentru WowBiz

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel