Poveste cu final fericit pentru un român din Franța: Bărbatul s-a rătăcit în pădure, însă a fost găsit teafăr 48 de ore mai târziu

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Sfârșit fericit pentru un român din Franța. Bărbatul care s-a rătăcit în pădure, găsit 48 de ore mai târziu, viu și sănătos
Sfârșit fericit pentru un român din Franța. Bărbatul care s-a rătăcit în pădure, găsit 48 de ore mai târziu, viu și sănătos

Un român care participa la operațiunile de exploatare forestieră, s-a rătăcit, joia trecută, de restul grupului în Bois de Minot.  

După ample cercetări, care au mobilizat jandarmi din împrejurimi dar și pe cei din Dijon și Metz, românul a fost găsit, viu și sănătos, sâmbătă dimineața.

După două zile și două nopți de rătăcire prin pădurea din jurul Minot, un orășel de lângă Aignay-le-Duc, tăietorul de lemne român, care era dispărut de joi, a răsuflat ușurat, după ce salvatorii l-au găsit, scrie  bienpublic.com.

Un alt român, în vârstă de cincizeci de ani, a fost arestat la Nisa, fiind acuzat de mai multe furturi. Împreună cu alți trei complici, românul a jefuit mai mulți octogenari în magazine.  

Franța. O bandă de hoți români a terorizat Cannes-ul. Victimele preferate: bătrânii în magazine

 

Membrii unei rețele infracționale, care activa în Cannes au fost vânați timp de trei ani de polițiști. Până acum, polițiștii au prins doar unul din cei patru. Recent arestat pentru comiterea unui jaf în Nisa, un român, de 50 de ani, a fost scos din arestul preventiv pentru a răspunde pentru alte fapte, comise în tot vestul departamentului, alături de alți trei complici (doi bărbați și o femeie).

Din 24 ianuarie până pe 12 februarie 2019, acest grup a comis mai multe furturi în Vence, Cagnes-sur-Mer, Cannes, Antibes. Cei patru români au făcut nouă victime, prejudiciul fiind estimat la peste 5.000 de euro, scrie nicematin.com.

Franța. O bandă de români jefuia bătrânii pe care îi aborda în supermarketuri. Hoții s-au îmbogățit cu 5000 de euro

 

Poliția a dezvăluit și modul în care operau infractorii. Atunci când vedeau o persoană în vârstă într-un magazin de carter sau supermarket, o abordau sub pretextul de a o ajuta să-și ducă cumpărăturile. Apoi, o deposeda de  portofel sau cardul de credit.

Uneori, hoții își urmăreau victimele și în afara magazinului. Polițiștii au identificat cel puțin 9 victime, majoritatea în jurul vârstei 80 de ani. Hoții au lăsat victimele fără 5.000 de euro. În plus au comis și achiziții frauduloase, folosind cardurile de credit furate.

Românul de 50 de ani a fost identificat grație unor investigații minuțioase. Acesta a postat poze pe rețele sociale în care era îmbrăcat în aceeași haina pe care a purtat-o în timpul unui jaf.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel