Popularii europeni: Astăzi e o zi istorică pentru Republica Moldova și oamenii ei

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Partidul Popular European a trimis un mesaj după evenimetele din Republica Moldova. "Astăzi este ziua în care R. Moldova a început să se transformeze dintr-un stat capturat într-o democrație care se recuperează", se spune în comunicatul semnat de președintele PPE, Joseph Daul.

„Astăzi e o zi istorică pentru Republica Moldova și oamenii ei. Astăzi, Republica Moldova are un Guvern condus de ACUM și ales în mod democratic. Astăzi este ziua în care R. Moldovaa început să se transformeze dintr-un stat capturat într-o democrație care se recuperează. [...] În pofida provocărilor inimaginabile și a obstacolelor organizate de Vladimir Plahotniuc pentru a face ca PSRM și ACUM să eșueze, democrația a prevalat”, se arată în mesajul PPE, citat de Agora TV.

„Am fost impresionat întotdeauna de curajul Maiei Sandu de a lupta împotriva controlului oligarhic și de determinarea dumneai de a aduce democrația și prosperitatea cetățenilor. [...] Andrei Năstase este o forță puternică împotriva unei Moldove autocratice și convingerea sa de a aduce o schimbare a fost de neclintit”, se mai arată în mesajul lui Joseph Daul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel