Ponta, mesaj pentru Dăncilă în Parlament: "V-ați uitat la Cernobîl? Stă să EXPLODEZE"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Victor Ponta i-a transmis un mesaj premierului Viorica Dăncilă, în timpul dezbaterilor din Parlament pe marginea moțiunii de cenzură.

Liderul Pro România Victor Ponta a ținut un discurs în Parlament, în timpul dezbaterilor pe marginea moțiunii de cenzură.

"Am un mesaj pentru doamna premier: Nu cred că aveți o problemă astăzi și nici la Congesul PSD. Veți avea o problemă după, cu situația economică a României.

Moțiunea, de la început a fost un fake. Cănd schimbi un Guvern prin moțiune, vii și spui ce vrei să spui în loc. Noi nu am semnat această moțiune, dar vom vota pentru ea. Vrem să atragem atenția doamnei Dăncilă în legătură cu problemele cu care se va confrunta în perioada următoare. 

Nu știu dacă ați avut timp, probabil sunteți foarte ocupată, să vă uitați la serialul Cernobîl, despre accidentul de la Cernobîl. Poate o să-l vedeți în vacanță, să vedeți ce înseamnă o bombă bugetară care a explodat. Au fost doi ingineri nebuni, domnul Dragnea și domnul Vîlcov. Un inginer care a semnat, domnul Teodorovici.

Bomba a explodat deja, chiar dacă nu îi vedeți efectele. Sper să nu faceți greșeala pe care au facut-o conducătorii sovietici, să vă bazați pe mincinoși și pe lași. Trebuie să cereți adevărul", a spus Victor Ponta.

VIDEO

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel