Ponta: Dragnea vrea ca toţi ceilalţi să rămână cu DOSARE. Vrea să se SALVEZE doar pe el

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Victor Ponta a declarat că o eventuală OUG privind anularea hotărârilor completurilor de cinci judecători îi va permite lui Liviu Dragnea să devină premier, și , evident, să scape el. 

"La completul de 5 judecători nu ajung românii obişnuiţi, ci foarte puţini: miniştrii, senatori şi deputaţi. Nu e vorba să modifici o lege doar pentru câţiva. De această situaţie, cei care erau în judecată au beneficiat deja pentru că sunt liberi, doamna Udrea, domnul Şova. A mai rămas o singură persoană de care ştim cu toţii: domnul Dragnea, să îşi anuleze prima condamnare, să poată să fie prim-ministru, să fie fericit, bucuros. Nu poţi să dai o ordonanţă pentru un singur om", a declarat Victor Ponta, pentru Agerpres.

Liderul Pro România a mai afirmat că Dragnea nu dorește să se rezolve probleme pentru totți, ci doar pentru el.

"Eu cred că domnul Dragnea vrea să îşi rezolve problema lui şi toţi ceilalţi să rămână cu dosare, cu condamnări, că în felul acesta îi ţine mai uşor. Uitaţi-vă la domnul Tăriceanu, a venit cererea de la Parchet prin noiembrie. Îl ţine la Senat, cu dosarul, dacă mişcă în front, îi dă drumul, dacă e cuminte, îl mai ţine. Nu poţi să te joci cu dosare", a declarat Victor Ponta, pentru Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel