Poliția din Marea Britanie a avut un ȘOC: Ce era, de fapt, un TRAFICANT de droguri „ROMÂN“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un albanez care creștea plante de canabis în locuința sa din Marea Britanie a reușit să păcălească timp de 6 luni polițiștii britanici folosind nu mai puțin de cinci documente de identificare românești, toate falsificate.

Sarjo Gjikola a fost arestat în Stoke-on-Trent, Anglia, după ce poliția a descoperit în casa acestuia 133 de plante de canabis. Albanezul nu era acasă când a fost făcută descoperirea și a fost arestat după opt ore, atunci când a vrut să intre în locuință.

În locuința albanezului au fost găsite trei cărți de identitate românești cu trei nume diferite și două permise de conducere, de asemenea românești, pe alte două nume. Toate cele cinci documente care s-au dovedit a fi falsificate, aveau fotografia inculpatului.

Poliția a descins la locuința lui Gjikola, în vârstă de 23 de ani, pe 14 septembrie, la ora 2.45 dimineața. El a fost condamnat la un an și cinci luni de închisoare, de Curtea Coroanei din Stoke-on-Trent.

Gjikola a declarat poliției că a intrat în Marea Britanie cu șase luni înainte de arestare. El a pledat vinovat pentru creșterea canabisului și deținerea de documente de identitate false.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel