Polițiști români - o femeie și un bărbat - morți într-un accident tragic

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
sursa: IPJ Prahova
sursa: IPJ Prahova

Doi polițiști au murit, luni seară, într-un accident produs în Brăila. Circumstanțele sunt deocamdată neclare, însă surse locale susțin că mașina în care erau a luat foc.

„Din păcate, în această seară, doi polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca - IPJ Brăila au decedat în urma unui accident rutier. Aceștia se aflau în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești. Transmitem sincere condoleanțe familiilor colegilor noștri și tuturor celor care i-au cunoscut. Referitor la cauzele accidentului rutier, vă informăm că în acest moment se efectuează cercetarea la fața locului, urmând a se stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a transmis IGPR.

La această oră este neclar ce s-a întâmplat. Unele surse spun că mașina în care erau polițiștii a luat foc după accident. Tragedia s-a produs pe DJ 221.

Este vorba despre un bărbat de 45 de ani și de o tânără în vârstă de 21 de ani, amândoi aflându-se în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brăila, col. Ştefan Stoian, la faţa locului au intervenit două autospeciale ale ISU şi un echipaj SMURD,citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel