Petiție pentru demiterea consilierului PSD care a jignit Diaspora: "Să vă fie rușine! Au plecat în străinătate de bine?"

Narcis Popa |
Data publicării:

Românii din țară au inițiat o petiție împotriva consilierei PSD care a spus că Diaspora nu ar mai trebui să voteze pentru alegerile din România. 

Redăm mai jos textul petiției:

"Nu putem sa rămânem indiferenti la ce postează consilierul PSD din comuna Moroeni, Carmen Casandrescu.

Credeți ca părinții, fratii, copii noștri sunt plecați în străinătate de bine!???

Oamenii care trăiesc în străinătate sunt alungați din Moroeni de voi toți, de la conducerea primăriei Moroeni, care ați capusat aceasta institutie de ani de zile, fără sa faceți nimic pentru ei.

Doamna consilier PSD nu va este rușine?

Cum iti permiti sa ne jignești tatii, mamele, frații noștri? care trăiesc din greu printre străini sa va plătescă impozite și taxe!

Dragi cetățeni, locuitori ai comunei Moroeni, solicitam demisia doamnei consilier Carmen Casandrescu din toate posturile de interes public sau platite din banii publici.

Aceasta comuna nu poate fi reprezentata nicaieri de o persoana atat de marsava, josnica, fara caracter, cu o intelegere atat de precara a vietii si a mersului societatii, cu niste valori morale indoielnice si o mentalitate gresita, discriminatorie, depasita si bazata pe nimic.

Un consilier care jigneste si discrimineaza o buna parte dintre romani nu poate continua sa ne reprezinte. Nu ne meriți, nu ne reprezinți!

Ea nu mai poate fi platita din bani publici! 
Dati mai departe acest mesaj. Sa facem curatenie in societate, depinde doar de noi!

Este inadmisibila aceasta atitudine de JIGNIRE a unui consilier PSD.

Este datoria noastră, a locuitorilor comunei Moroeni, să începem salubrizarea instituției care trebuie să legifereze în numele nostru și pentru noi, românii, iar noi avem datoria de a solicita consilierului Carmen Casandrescu să demisioneze din funcția în care am trimis-o pentru a ne reprezenta or nu pentru a ne insulta ! ", se arată în textul petiției semnată de români pe internet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel