Petele de pe haine pot fi eliminate ușor cu trei produse ieftine: doar unele gospodine cunosc acest truc

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Petele de pe haine pot fi eliminate ușor cu trei produse ieftine - doar unele gospodine cunosc acest truc. Sursa - Pexels
Petele de pe haine pot fi eliminate ușor cu trei produse ieftine - doar unele gospodine cunosc acest truc. Sursa - Pexels

Unele pete, precum grăsimea sau sucul unor fructe, sunt foarte greu de îndepărtat de pe haine. Chiar și cei ma scumpi detergenți nu le curăță corespunzător.

Dar nu vă faceți griji, există câteva trucuri care vă pot ajuta să eliminați aceste pete cu ușurință. Iată ce puteți folosi:

Praf de copt - Pregătiți un amestec din 1 linguriță de bicarbonat de sodiu și 4 litri de apă și înmuiați hainele în el. Câteva minute mai târziu veți vedea rezultatele. Apoi hainele se spală ca de obicei.

Curățați baia în doar cinci minute. Trucurile pentru a termina repede treaba și pentru a menține ordinea

 

Oțet și lămâie - Un amestec foarte eficient pentru curățarea hainelor. Trebuie doar să adăugați 1 lingură de oțet și 1 lingură de suc de lămâie la detergentul obișnuit și apoi să vă spălați hainele. Acest amestec este foarte eficient în îndepărtarea petelor, deși are un miros puternic.

Cu acest ingredient îți vei face casa să miroasă foarte bine! Secretul trucului, dezvăluit. Toți cei care îți vor trece pragul te vor invidia!

Aspirină - Luați un recipient cu apă și adăugați în el 6 aspirine zdrobite și apoi înmuiați hainele timp de aproximativ o jumătate de oră. După aceea, spălați hainele cu detergentul obișnuit și vor petele vor rămâne amintire.

 

BONUS. Pune un pumn de sare pe mop când faci curățenie: trucul bunicilor, cu rezultate uimitoare

 

Există un truc cu adevărat ingenios și foarte util pentru a curăța temeinic mopul cu care spălăm  podelele: vorbim despre sarea pusă pe mop. Aceasta este o tehnică cu adevărat uimitoare.

Nu de puține ori, când folosești cârpe pentru a curăța casa, uiți să le igienizezi. Aceasta este o greșeală  semnificativă, având în vedere că ați putea obține efectul opus și să vă murdăriți și mai mult casa.

Pune sare într-o șosetă și te va scăpa de probleme. Trucuri cu sare care dau rezultate, explicate de doctor

Folosirea sării pe mop vă permite să eliminați germenii și bacteriile. Dacă, de o parte, mopul este foarte util și confortabil, pe de altă parte, poate fi locul unde se adună germenii și bacteriile, dacă nu este igienizat periodic.

Dar cum să folosești sarea pe mop? În primul rând trebuie spus că mopul nu trebuie lăsat niciodată în găleata cu apa murdară, pentru că dă viață unei serii de germeni și bacterii, precum și a unui miros insuportabil.

Amestecă apă cu usturoi. Trucul perfect pentru casa ta pe timpul verii

Cineva curăță mopul, folosind înălbitor, alții folosesc bicarbonat de sodiu, dar sfatul nostru este să folosești sare. Acest remediu ieftin și foarte practic pare aproape miraculos. Utilizați doar o lingură de sare pe mop, adăugați aproximativ un litru de apă în găleată și apoi lăsați-l să se odihnească timp de o oră.

Sarea grunjoasă a fost folosită de secole pentru a steriliza suprafețele și obiectele. În realitate, combinația de sare și apă este cea care omoară bacteriile cât ai clipi. Sarea este cu siguranță o soluție foarte economică și practică pentru curățarea mopului.

A curățat un castravete, l-a tăiat felii și l-a pus în găleata pentru mop. Trucul pe care trebuie să-l știe gospodinele! Notează-l acum

 

Pentru a curăța mopul există și alte remedii. De exemplu, unii oameni toarnă sucul de la câteva lămâi pe lângă sare, apoi lasă cârpele și mopul câteva ore.

Alții consideră că este util să exploateze acțiunea bicarbonatului de sodiu, combinat cu sare. Există și persoane care folosesc uleiuri esențiale, precum uleiul de arbore de cea, care are proprietăți antibacteriene și este capabil să elimine mirosurile neplăcute într-un timp scurt.  

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel