Curățați baia în doar cinci minute. Trucurile pentru a termina repede treaba și pentru a menține ordinea

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Curățați baia în doar cinci minute. Trucurile pentru a termina repede treaba și pentru a menține ordinea
Curățați baia în doar cinci minute. Trucurile pentru a termina repede treaba și pentru a menține ordinea

Dacă urăști să faci curățenie în baie și cauți mereu scuze pentru a o lăsa la urmă, ai ajuns la articolul potrivit. Vă spunem o listă de trucuri pentru a curăța baia în doar 5 minute și pentru a o menține curată mai mult timp. 

Cu aceste sfaturi, trucuri și rutine care vor deveni un obicei, vei putea curăța baia la fiecare 15 zile și va dura mult mai puțin timp. Așa că pune-ți mănușile de curățat și apucă-te de treabă!

Cu acest ingredient îți vei face casa să miroasă foarte bine! Secretul trucului, dezvăluit. Toți cei care îți vor trece pragul te vor invidia!

 

Trucuri pentru a curăța baia

 

Pregătește produsele de care vei avea nevoie și uită de distrageri timp de 5 minute. Un sfat pentru a nu vă distrage atenția ar fi să plasați telefonul mobil în cealaltă parte a camerei și să puneți muzică pentru a îndeplini această sarcină.

Începeți cu toaleta. Trebuie doar să turnați un strop de detergent în toaletă și să periați. Lăsați-l să acționeze în timp ce continuați să curățați restul băii și apoi continuați cu capacele, rezervorul și baza. 

A curățat un castravete, l-a tăiat felii și l-a pus în găleata pentru mop. Trucul pe care trebuie să-l știe gospodinele! Notează-l acum

Curățați cada sau dușul. Pentru a curăța rapid, trebuie doar să pui puțin detergent pe un burete și să treci prin tot vasul. La început va ieși multă murdărie, dar pe măsură ce aplicați această curățare va fi mai rapidă și va fi mai ușor să o păstrați curată.

Este timpul să curățați chiuveta. Înainte de a începe, îndepărtați toate obiectele pe care le aveți deasupra chiuvetei pentru a facilita curățarea. Aplicați puțin detergent pe toate suprafețele și ștergeți cu o cârpă umedă. 

Curățați oglinda.

După ce ai lăsat produsele să se odihnească, este timpul să cureți întreaga baie cu o cârpă umedă pe care trebuie să o treci prin duș, toaletă și chiuvetă. Profită de acest pas pentru a spăla toaleta și pentru a o lăsa mai curată.

Faceți un truc cu oțet și bicarbonat pentru ca părul să nu înfunde niciodată scurgerea dușului

Este timpul să măturați podeaua. Este timpul să aplicați o curățare rapidă pe podeaua băii. Amintiți-vă că mătura trebuie să fie curată pentru a nu lăsa pete sau scame pe podea. La final, pentru a-i oferi acea nota specială de curățenie, aromatizează baia cu un remediu de casă care să-ți facă baia să miroasă bine.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel