A curățat un castravete, l-a tăiat felii și l-a pus în găleata pentru mop. Trucul pe care trebuie să-l știe gospodinele! Notează-l acum

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
A curățat un castravete, l-a tăiat felii și l-a pus în găleata pentru mop. Trucul pe care trebuie să-l știe gospodinele! Notează-l acum
A curățat un castravete, l-a tăiat felii și l-a pus în găleata pentru mop. Trucul pe care trebuie să-l știe gospodinele! Notează-l acum

Gândacii sunt unul dintre cei mai des întâlniți dăunători, se hrănesc cu resturi de mâncare și chiar murdărie. Atunci când intră în casa noastră trebuie să fim foarte perseverenți și răbdători pentru a-i eradica complet, deoarece sunt foarte evazivi, rezistenți și se reproduc foarte repede, dar noi îi putem ține departe de casa noastră cu remedii foarte simple, dar eficiente. De aceea astăzi vă vom spune cum să ștergeți cu castraveți pentru a elimina gândacii din bucătărie și baie.

Castravetele nu este popular doar în gastronomie, ci și ca un remediu incredibil de frumusețe, pentru sănătate și chiar ca insecticid pentru plante, motiv pentru care renumele său de respingător de insecte este binecunoscut.

Uită de gândacii enervanți din casa ta care îți pot afecta sănătatea și îți pot contamina alimentele cu bacterii, germeni și agenți patogeni pe care îi lasă în urma lor.

De ce să pui un strop de oțet atunci când fierbi cartofii? Trucul pe care gospodinele trebuie să-l cunoască!

 

Cum să ștergeți cu castraveți pentru a elimina gândacii din bucătărie și baie

 

O să ai nevoie:

- 1 castravete mare 

- clor

- apă. 

Cum să faci un odorizant cu orez pentru casa și mașina ta. Un truc ieftin și foarte eficient

Pas cu pas:

Curățați coaja unui castravete și tăiați-l în felii. Amestecați feliile de castravete împreună cu trei căni de apă. Turnați acest amestec în găleata pentru mop. Adăugați un strop de clor.

Înmoaie mopul în acest amestec și ștergeți bine mai ales în colțuri. Puteți folosi o sticlă cu pulverizator pentru a ajunge în cele mai dificile colțuri, dar aveți grijă să nu pătați nimic, deoarece clorul vă poate decolora mobila și perdelele.

Atât de simplu și ieftin. Va fi eficient într-un timp foarte scurt!

Soluția cu amidon de porumb pentru hainele foarte șifonate. Un truc simplu și ieftin

 

Vezi și 

 

Amestecă o bucățică de castravete cu două linguri de ulei de cocos. În 10 minute îți vei mulțumi că ai făcut acest truc

 

Îngrijirea pielii este foarte importantă nu doar pentru a arăta bine, ci și pentru a avea grijă de sănătatea noastră. De aceea trebuie să o protejăm cu obiceiuri bune, o rutină specializată de îngrijire a pielii, protecție solară și măști care ajută la acoperirea deficiențelor nutriționale la care am putea ajunge tenul nostru. De aceea astăzi vă vom învăța cum să faceți o mască din castraveți și ulei de cocos pentru a tonifica și ilumina pielea.

Uleiul de cocos are multe beneficii. Conține peste 90% acizi grași saturați, inclusiv acid lauric, care ajută la hrănirea și hidratarea pielii și părului. În plus, este bogat în vitamina E, un antioxidant puternic care repară țesuturile și combate îmbătrânirea prematură. De asemenea, bogat în vitamina K, ajută la păstrarea colagenului și elastinei pielii, făcând din uleiul de cocos un minunat ingredient anti-îmbătrânire.

Potrivit experților, între 25 și 30 de ani corpul nostru nu mai produce aceleași cantități de colagen și rezervele ni se epuizează treptat, dar totul se poate înrăutăți dacă fumăm, bem mult alcool, stăm treji, nu avem dieta echilibrată și cel mai rau, nu folosim protecție solară.

O să ai nevoie:

- 2 linguri ulei de cocos

- ⅛ castravete

- 3 linguri de gel de aloe vera.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel