Cu acest ingredient îți vei face casa să miroasă foarte bine! Secretul trucului, dezvăluit. Toți cei care îți vor trece pragul te vor invidia!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Cu acest ingredient îți vei face casa să miroasă foarte bine! Secretul trucului, dezvăluit. Toți cei care îți vor trece pragul te vor invidia!
Cu acest ingredient îți vei face casa să miroasă foarte bine! Secretul trucului, dezvăluit. Toți cei care îți vor trece pragul te vor invidia!

A face casa noastră să miroasă bine pe tot parcursul zilei poate părea o sarcină imposibilă dacă nu cunoaștem secretele. Gătitul anumitor alimente, precum peștele sau conopida, alegerea de a face mâncăruri prăjite sau a avea animale de companie în casă sunt doar câțiva dintre factorii care influențează mediul să devină încărcat și să producă mirosuri pe care nu le dorim. 

Pentru a evita acest lucru, în acest articol dorim să vă arătăm câteva trucuri foarte eficiente. Citiți mai departe și aflați cum să îmi fac casa să miroasă bine.

De ce să pui praf de copt pe haine, înainte de spălare. Un truc incredibil

 

Trucuri pentru mirosul plăcut din casă

 

Bicarbonatul de sodiu este unul dintre cele mai eficiente produse absorbante atunci când vine vorba de eliminarea mirosurilor. Pentru ca acesta să funcționeze, poți pune recipiente cu puțin bicarbonat de sodiu și câteva picături de suc de lămâie dacă vrei, în diferitele încăperi ale casei tale. Desigur, încercați să nu fie la îndemâna copiilor sau a animalelor dumneavoastră de companie dacă le aveți. La fel, puteți pune și puțin într-un recipient mic în interiorul frigiderului pentru a preveni să degaje mirosuri neplăcute.

În loc de bicarbonat de sodiu, puteți folosi și cărbune, deoarece este foarte eficient în neutralizarea mirosurilor puternice. Dacă optezi pentru această variantă, trebuie să știi că este indicat să reînnoiești din când în când cărbunele deoarece efectul lui nu durează la nesfârșit. Acest truc este foarte util, mai ales pentru casele cu multă umezeală.

Trucurile supreme pentru a face tigăile arse să strălucească. Ai nevoie de ingredientele pe care le ai deja în bucătărie

Tocmai ai făcut mâncare prăjită și acum toată casa ta miroase urât? Nu-ți face griji, un truc foarte eficient pentru a combate acest miros este să încingi o cratiță cu apă la foc mediu și puțin din balsamul pe care îl folosești pentru haine, vei vedea cât de repede dispare și casa ta începe să miroasă mai bine.

La fel, o altă variantă este să anticipezi mirosurile neplăcute pe care le generează unele alimente atunci când le gătești și să prepari o soluție de casă pe bază de apă și oțet. Așadar, înainte de a găti, luați un recipient și adăugați în părți egale apă și oțet alb și adăugați câteva frunze de mentă dacă aveți sau orice altă plantă aromatică. Lasă-l într-un loc din bucătărie care să nu te deranjeze astfel încât să absoarbă mirosurile neplăcute. Acest remediu este foarte eficient și împotriva mirosului de tutun, așa că o puteți face pentru restul camerelor.

Odorizantele de casă sunt o altă opțiune ideală pentru a menține aroma casei tale și pentru a evita mirosurile neplăcute. Pentru a face acest lucru, vă recomandăm să utilizați ulei de lavandă sau altul care degajă o aromă puternică, cum ar fi lămâia. Luați o sticlă cu pulverizator, umpleți-o cu apă și adăugați 15 picături din uleiul esențial ales, amestecați-l bine și parfumați-vă casa cu el.

Cum să faci un odorizant cu orez pentru casa și mașina ta. Un truc ieftin și foarte eficient

Pentru a neutraliza mirosurile de baie, un truc foarte eficient este să iei un recipient care nu este foarte mare, să adaugi bicarbonat de sodiu până se umple pe jumătate și să adaugi aproximativ 5 picături din uleiul esențial pe care îl dorești. Este întotdeauna indicat să folosiți uleiuri cu arome intense, precum cele făcute din citrice precum portocala sau lămâia. Amintiți-vă că bicarbonatul de sodiu este un produs care absoarbe mirosurile, motiv pentru care este atât de utilizat pentru a vă face casa să miroasă bine. Trebuie să-l reînnoiești la fiecare două zile.

Pune la încercare toate aceste trucuri și fă-ți casa să miroase mereu bine. După cum puteți vedea, acestea nu sunt remedii costisitoare sau dificil de pregătit. Desigur, amintiți-vă că există unele care este indicat să nu le țineți la îndemâna copiilor și a animalelor de companie pentru a preveni ca aceștia să le ingereze și să se intoxice.

De ce să pui un strop de oțet atunci când fierbi cartofii? Trucul pe care gospodinele trebuie să-l cunoască!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel