Trucurile supreme pentru a face tigăile arse să strălucească. Ai nevoie de ingredientele pe care le ai deja în bucătărie

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Trucurile supreme pentru a face tigăile arse să strălucească. Ai nevoie de ingredientele pe care le ai deja în bucătărie
Trucurile supreme pentru a face tigăile arse să strălucească. Ai nevoie de ingredientele pe care le ai deja în bucătărie

Cu siguranță ți s-a întâmplat cândva să ai un recipient preferat în care îți pregăteai toate felurile de mâncare și de nicăieri a început să capete o nuanță ciudată. Acum, în cadrul trucurilor de curățenie acasă îți vom oferi trei trucuri infailibile pentru a vă face să strălucească tigăile arse.

Nu-ți face griji dacă tigaia preferată este arsă, pentru că nu este totul pierdut. De fapt există câteva trucuri care te pot ajuta să-ți faci piesele din bucătărie să arate ca noi, fără a fi nevoie să apelezi la produse abrazive sau prea scumpe precum cele pe care le găsești în supermarket.

Cum să faci un odorizant cu orez pentru casa și mașina ta. Un truc ieftin și foarte eficient

De obicei, acest lucru se întâmplă atunci când tigaia intră în contact cu lichid, scapă mâncarea sau o așezi greșit pe grătar, ceea ce favorizează că nu există o distribuție a flăcării pe toată suprafața, așa că trebuie să iei câteva măsuri.

Urmați aceste trei trucuri infailibile pentru a face tigăile arse la bază să strălucească. Nu te vei simți vinovat ca „nu știi să ai grijă” de aceste ustensile, pentru că realitatea este că este ceva foarte comun care se întâmplă în bucătăria de acasă.

Așa că nu cheltuiți prea mult, mergeți doar la dulapul dumneavoastră pentru a verifica că vă puteți atinge scopul cu foarte puține materiale și cu un aspect final excelent.

De ce să pui praf de copt pe haine, înainte de spălare. Un truc incredibil

 

Pas cu pas pentru a avea tigăile arse strălucitoare

 

Cu oțet: Se pune puțin bicarbonat de sodiu pe zona afectată și imediat după se toarnă o lingură de oțet alb. Lăsați să stea o clipă și spălați ca de obicei. Veți observa cum se desprinde culoarea înnegrită.

Curățați-vă în profunzime toaleta cu acest amestec puternic de oțet, bicarbonat și un ingredient secret. Trucul pentru care îți vei mulțumi

Sare grunjoasă: O altă alternativă este să pui sare pe bază și să o lași să se odihnească, apoi trebuie să freci cu o bucată mică de aluminiu până vezi că își schimbă culoarea.

Lămâie: Adăugați puțin bicarbonat de sodiu la bază și apoi stoarceți o lămâie pe zona pătată. Mai târziu, spală și vei vedea cum suprafața va arăta din nou ca nouă.

Trucul „Fly Lady” de a-ți curăța casa în 15 minute. Nu te mai chinui ore întregi și aplică această tehnică de la specialiști

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel