Peste 100 de cetăţeni tunisieni blocaţi în România au fost repatriaţi

Andreea Cosma |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Ambasada Republicii Tunisiene la Bucureşti a organizat, vineri, în colaborare cu autorităţile române şi Ambasada Republicii Tunisiene la Belgrad, repatrierea a 110 cetăţeni tunisieni rezidenţi şi non-rezidenţi blocaţi în România.

Potrivit unui comunicat al misiunii diplomatice, avionul în care se aflau cele 110 persoane a decolat de pe aeroportul "Nikola Tesla" din Belgrad, iar transportul cetăţenilor tunisieni din Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca şi Arad a fost asigurat de către autorităţile române, care i-au adus pe aceştia în autocar până la Timişoara.

Din punctul de întâlnire stabilit în Timişoara, cinci autocare închiriate de la o societate de transport privată locală i-au condus pe tunisieni până la aeroportul sârb. Traversarea teritoriului sârb de la frontiera cu România până la aeroport a fost supravegheată de Ambasada Tunisiei la Belgrad, care s-a asigurat şi de derularea în cele mai bune condiţii a îmbarcării cu destinaţia Aeroportul Carthage din Tunis.

Odată ajunşi la destinaţie în Tunisia, pasagerii s-au oprit la un hotel pentru perioada de carantină preventivă obligatorie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel