Percheziţii la traficanţi români de droguri de risc şi mare risc. O sută de persoane, duse la audieri

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Poliţiştii şi procurorii de combatere a criminalităţii organizate au efectuat, miercuri, 21 de percheziţii în judeţele Prahova şi Dâmboviţa într-un dosar de trafic de droguri de risc şi de mare risc, o sută de persoane urmând a fi duse la audieri.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, începând cu luna mai a acestui an, mai multe persoane ar fi comercializat substanţe cu efect psihoactiv, iar unele dintre acestea ar fi cultivat cannabis indoor şi outdoor.

Persoanele bănuite ar fi acţionat, cu preponderenţă, în localităţile limitrofe municipiului Ploieşti, dar şi în judeţul Dâmboviţa, până în prezent, fiind identificaţi aproximativ 80 de consumatori. În urma percheziţiilor domiciliare, au fost ridicate aproximativ 500 de grame de substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, 15 plante de cannabis, două instalaţii de cultivare, cântare electronice de precizie, telefoane mobile, bani, trei puşti, dintre care una de vânătoare, un pistol, trei baionete, o arbaletă, o sabie, 16 cartuşe cu alice, precum şi praf de puşcă.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti. În activităţi au fost angrenaţi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "Matei Basarab" Ploieşti, precum şi cei din cadrul Inspectoratelor de Jandarmi Judeţene Prahova şi Dâmboviţa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel