Patru români au ajuns la spital, iar alți zece au fost evacuați. Incendiu, izbucnit într-un apartament, din cauza unui router

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Patru români au ajuns la spital, iar alți zece au fost evacuați. Incendiu, izbucnit într-un apartament, din cauza unui router
Patru români au ajuns la spital, iar alți zece au fost evacuați. Incendiu, izbucnit într-un apartament, din cauza unui router

Patru persoane au ajuns, sâmbătă, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, cu atacuri de panică şi intoxicaţie cu fum, în urma unui incendiu izbucnit într-un bloc din municipiul Vaslui, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), citat de Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Marius Stanciu, la locul producerii incendiului s-a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi două ambulanţe SMURD, dintre care una de Terapie Intensivă Mobilă.

"La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul era în plină dezvoltare, din fericire, proprietarii apartamentului reuşind să se autoevacueze. La etajele trei şi patru, casa scării era inundată cu fum gros şi gaze fierbinţi. Până la sosirea echipajelor de intervenţie, zece persoane s-au autoevacuat. Pompierii militari au acţionat pe două sectoare de intervenţie, primul, pentru limitarea şi lichidarea incendiului, iar cel de-al doilea sector, pentru evacuarea celorlalţi locatari aflaţi în pericol, precum şi pentru protecţia apartamentelor învecinate.

Pompierii au evacuat 17 persoane. Patru dintre cele 27 de persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, acestea fiind diagnosticate cu atacuri de panică şi uşoară intoxicaţie cu fum", a declarat Marius Stanciu.

În urma incendiului au ars bunuri electrocasnice şi electronice, piese de mobilier şi diverse textile. De asemenea, a fost degradată tencuiala pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi în apartamentul cuprins de flăcări, pe palier şi într-un apartament de la etajul superior. Conform cercetărilor efectuate de pompierii militari, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un router.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel