Pasager violent LEGAT de ceilalți călători. Avionul s-a ÎNTORS din drum (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Cinci pasageri au fost nevoiţi să ajute echipajul unei aeronave pentru a potoli un bărbat turbulent, care şi-a dat jos o parte din haine pe un zbor cu destinaţia Singapore, care a trebuit să se întoarcă în Australia.

Potrivit prese locale, citată de DPA și preluată de Agerpres, bărbatul a fost arestat după ce zborul companiei Scoot a aterizat pe Aeroportul Internaţional din Sydney luni seara, a declarat poliţia federală australiană pentru televiziunea publică ABC.

Avionul companiei aeriene low-cost zbura pe ruta Coasta de Aur (Australia) - Singapore, când doi bărbaţi au început să se certe. Un filmuleţ făcut de călători şi postat online arată un bărbat care încearcă să-i pună mâna în gât celuilalt, înainte ca echipajul şi alţi pasageri să intervină pentru a-i separa.

Citește și PANICĂ în AVION. Pasagerii acuzau că se sufocă

Un bărbat poate fi văzut certându-se cu un însoţitor de zbor, rupându-şi brusc tricoul şi atacând apoi o altă persoană.

Mai mulţi pasageri îl prind apoi pe atacator şi îl imobilizează pe culoarul dintre scaune, legându-i mâinile şi picioarele.

Un pasager a povestit pentru ABC că unul dintre bărbaţi băuse mult şi cam la 20 de minute după decolare a devenit agresiv. O purtătoare de cuvânt al companiei Scoot a precizat pentru ABC că bărbatul a părut să se comporte normal în timpul decolării, apoi a început să deranjeze pasagerii din jur.

Billy Skinner

Billy Skinner posted a video to his timeline.

În încercarea de a detensiona situaţia, însoţitorii de zbor l-au mutat şi nu i-au mai servit alcool.

Citește și Marea Britanie. ROMÂN arestat în AVION. RIDICAT chiar din mijlocul celorlalți pasageri

Potrivit purtătoarei de cuvânt, după aproximativ două ore de zbor, bărbatul a lovit o persoană, iar cei doi au început să se încaiere, înainte ca pasagerul care a pornit cearta să poată fi imobilizat.

Rico David Garilli

EDIT: watch until the end. He strips and goes for a run before being tackled down. After our flight was announced delayed, this guy started drinking heavy. About 20 minutes into the flight he...

Pilotul a decis sa se întoarcă şi să aterizeze la Sydney. Poliţia nu a precizat dacă bărbatul scandalagiu va fi sau nu pus sub acuzare pentru comportamentul său.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel