Oreste: „ALERTĂ de gradul 0! Fiți pregătiți sa APĂRĂM România”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Oreste Teodorescu trage un semnal de alarmă românilor și îi avertizează să fie pregătiți să apere România „de asaltul furibund al mafiei politice cu rădăcini răsăritene”. 

„Alerta de gradul 0! Fiți pregătiți sa apărăm România de asaltul furibund al mafiei politice cu rădăcini răsăritene!

Democrația și parcursul nostru european, Nord-Atlantic se afla intr-un pericol imens! Pas, cu pas banda de interlopi politici condusă de Stalin din Teleorman capturează toate instituțiile statului de drept: Justiția, Armata, Internele...Iuda Tudorel ii netezește calea, in complicitate cu Politrucii de la CCR pentru funcția de premier!

Au mai rămas in picioare doar Președintele, Serviciile și o parte din ce in ce mai restrânsă din media! Liderii opoziției sunt interziși in aproape toate emisiunile tv importante, mogulii se întâlnesc printre samovare și conspira la organizarea de carteluri și partide balama cu scopul precis de a muta axele politicii interne si externe pe meridianele autocrațiilor de tip Erdogan-Putin-Xi.

Protestele in strada și rezistența conștiințelor rămân, din păcate singurele redute in calea ciumei roșii, însetate de putere absoluta și resurectie a infractorilor care devin oastea de strânsură a psd-alde-udmr...

Fraților ne așteaptă o iarna mai fierbinte decât in 2017 și mai contondenta decât anul trecut ! Cine are dragoste de țara sa înțeleagă ca din acest Război nu poate ieși învingător decât acela care lupta pentru principii și idei! Așadar, la lupta!

Dumnezeu sa binecuvânteze poporul sau!”, este mesajul postat de Oreste în urmă cu scurt timp pe pagina de Facebook. 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel