Orban: Persoane din exteriorul partidului îşi bagă coada, arată pisica, umblă la scheletele din dulap

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Aflat la Focşani la alegerile pentru PNL Vrancea, Ludovic Orban a acuzat persoane din afara PNL că  și-ar „băga coada“ în democraţia internă a partidului, folosind mijloace nedemocratice.

Orban a sugerat, în alocuţiunea sa de la Focșani, că persoane care nu fac parte din partid „umblă la scheletele din dulap“ ale unora dintre colegii săi şi le „arată pisica“.

„Le atrag atenţia celor din exteriorul Partidul Naţional Liberal care îşi bagă coada, de două luni, în democraţia internă, care folosesc instrumente nedemocratice, care sucesc mâinile la spate, care arată pisica, care umblă la scheletele din dulap ale unora şi altora, că nu cedez. Exact ca la Mărăşeşti, Mărăşti şi Oituz. Indiferent câţi vor fi în jurul meu, voi da bătălia până la capăt. Şi voi da bătălia cu toată forţa pe care o am, voi da bătălia pentru Partidul Naţional Liberal, voi da bătălia pentru România! Îmi doresc un partid Naţional Liberal liber, cu oameni pe propriile picioare, care decid conform propriilor conştiinţe şi conform propriei evaluări şi discernământ.

Îmi doresc un Partid Naţional liberal în slujba României, care să nu trădeze niciodată interesele fundamentale ale ţării pe care o iubim, îmi doresc un PNL care să aibă forţa şi curajul să ia toate deciziile să ducă România spre destinul pe care îl merită, printre cele mai puternice ţări din Europa! Aşa să îmi ajute Dumnezeu”, a declarat Ludovic Orban la Focşani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel