Olanda: Un român și-a chemat iubita din țară, să lucreze împreună. Femeia a sfârșit înjunghiată într-o cabană

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român de 38 de ani a fost arestat, luni dimineață, pentru că și-a înjunghiat iubita în campingul Molenheide din Schijndel. Agenții au găsit o româncă de 42 de ani, cu multiple răni provocate prin înjunghiere, într-o cabană. Femeia a fost transportată în stare gravă, cu elicopterul, la spital.

Înjunghierea a avut loc aproximativ la ora 4.15. Agenții au găsit o româncă, în vârstă de 42 de ani, cu o serie de răni înjunghiate, într-o cabană. După o luptă, suspectul, un bărbat de 38 de ani, tot din România, ar fi înjunghiat-o pe femeie de mai multe ori. Ea a fost dusă cu elicopterul la spital cu răni grave. Medicii sunt rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire.

Femeia ar locui în camping de puțină vreme. Cei doi ar fi fost amanți, bărbatul aducându-și iubita în Olanda, de puțin timp. Amândoi românii erau veniți la muncă. Poliția presupune că totul ar fi pornit de la o ceartă între  cei doi (foști) iubiți. Potrivit unui vecin din camping, femeia a mai fost victima violenței: „Acum câteva săptămâni a fost lovită de el. Apoi a fost bătută", spune un martor anonim, potrivit bd.nl.

Românul de 38 de ani a fost arestat dimineață și interogat. Polițiștii caută acum și alte probe și dovezi atât în cabană cât și în jurul cabanei și se verifică dacă există imagini surprinse pe vreo cameră de supraveghere, se arată într-un comunicat al poliției olandeze.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel