Olanda: Tânăr român, decedat pe „drumul morții“: În același loc, alți doi conaționali au murit după un accident de microbuz

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Accident grav pe N240 în apropiere de Wieringerwerf: un tânăr român de 25 de ani a murit, iar o româncă de 20 de ani este în stare critică. În urmă cu un an și jumătate, alți doi români și-au pierdut viața în mod similar în același loc.

Un grav accident de circulație a avut loc pe N240, între Medemblik și Wieringerwerf, în prima parte a serii de joi, săptămâna trecută. În timpul coliziunii dintre un autoturism și un camion, o persoană a murit, iar o a doua a fost transportată la spital, fiind grav rănită.

Patru ambulanțe s-au deplasat la locul accidentului. De asemenea, au fost chemate două elicoptere de traumă, dar acestea nu au aterizat.

 

Un român a murit pe loc pe „drumul morții“ din Olanda

 

Victima accidentului mortal este un român de 25 de ani. Copilotu, un alt conațional, este încă în spital. Așa a relatat o purtătoare de cuvânt a poliției. Bărbatul era șoferul mașinii care s-a ciocnit cu un camion pe Medemblikkerweg (N240), joia trecută după-amiază. Copilotul, o femeie de 20 de ani din România, a fost grav rănit. Ea se află încă în spital.

Între timp, ancheta privind circumstanțele producerii accidentului este încă în plină desfășurare. Din acest motiv, poliția nu poate spune încă dacă unul dintre vehicule nu a cedat trecerea sau dacă unul dintre șoferi a trecut cu vederea celălalt vehicul. "Analizând accidentele rutiere se investighează circumstanțele în care s-a produs accidentul mortal. Această anchetă este încă în curs de desfășurare", a declarat purtătoarea de cuvânt Felicity Bijnaar.

 

În același loc au pierit alți doi conaționali, după un accident de microbuz

 

Joi, în jurul orei 17.45, un camion vira de pe Medemblikkerweg spre Oostermiddenmeerweg când a intrat în coliziune cu autoturismul în care se aflau cei doi români. Șoferul camionului, un bărbat în vârstă de 28 de ani din Den Burg, nu a fost rănit. El nu se afla sub influența alcoolului sau a drogurilor și a fost eliberat după ce a fost interogat.

Ultimul accident major de pe N240, considerată periculoasă, a costat viața altor doi români. Doi bărbați români în vârstă de 44 și 25 de ani au murit în coliziunea de la intersecția dintre Medemblikkerweg și Wagenpad, pe 26 mai anul trecut. Un microbuz care transporta nouă muncitori sezonieri români a intrat într-o coliziune fatală cu un autoturism la intersecția dintre Medemblikkerweg (N240) cu Wagenpad, în Middenmeer, din provincia olandeză Olanda de Nord.

Vezi mai multe: Olanda. Români, morți după ce microbuzul în care se aflau s-a izbit de o mașină.  VIDEO

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel