Olanda. Români, morți după ce microbuzul în care se aflau s-a izbit de o mașină. După 15 luni, niciun inculpat - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Român reţinut după ce a produs un accident mortal şi a fugit
Român reţinut după ce a produs un accident mortal şi a fugit

Un microbuz care transporta nouă muncitori sezonieri români a intrat într-o coliziune fatală cu un autoturism la intersecția dintre Medemblikkerweg (N240) cu Wagenpad, în Middenmeer, din provincia olandeză Olanda de Nord. La mai bine de 15 luni după accidentul mortal, nu este încă clar dacă șoferul român trebuie să răspundă în fața judecătorului pentru acest lucru.

Doi pasageri ai microbuzului au murit pe loc în urma impactului din data de 26 mai 2020. Este vorba despre un bărbat de 44 de ani și o femeie de 25 de ani, ambii din România. 

Se pare că șoferul român al microbuzului nu s-a asigurat când a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu o altă mașină. Ambele vehicule au fost proiectate în afara carosabilului.  

În luna aprilie, s-a anunțat că procurorul a considerat necesare investigații suplimentare pentru a stabili dacă șoferul român va fi urmărit penal. Această investigație se desfășoară de ceva timp.

Anterior, o purtătoare de cuvânt a Serviciului de Procuratură Noord-Holland a susținut, cu privire la posibilele urmăriri penale, că vor fi anunțate la începutul lunii septembrie. Așa-numita decizie finală a procurorului public este încă în curs, niciun nume nu a fost anunțat până la acest moment, potrivit noordhollandsdagblad.nl.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel