Olanda. Româncă de 15 ani, dispărută de zile întregi: Maria ar fi fost luată de „un bărbat chel și dolofan” cu „o mașină verde”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Olanda. Româncă de 15 ani, dispărută de zile întregi: Maria ar fi fost luată de „un bărbat chel și dolofan” cu „o mașină verde”. FOTO: Poliție Olanda
Olanda. Româncă de 15 ani, dispărută de zile întregi: Maria ar fi fost luată de „un bărbat chel și dolofan” cu „o mașină verde”. FOTO: Poliție Olanda

Maria Drezaliu, în vârstă de 15 ani, este dispărută de săptămâna trecută. A fost văzută ultima oară în Ossendrecht, o localitate din provincia olandeză Brabant de Nord. 

Autoritățile susțin că Maria ar fi fost abordată de persoane din afara instituției de îngrijire din Ossendrecht, Olanda, în care stătea. Tânăra româncă se afla în acea instituție din cauza preocupărilor legate de traficul de persoane.

Conform polițiștilor, Maria făcea sport în momentul în care „a fost luată într-o mașină verde de un bărbat chel și dolofan, de aproximativ 40 de ani”.  Când a dispărut, purta jambiere negre cu litere albe, un pulover negru Tommy Hilfiger și pantofi negri. Potrivit autorităților, este posibil ca Maria să fie în continuare în compania acelui suspect.

Citește și Olanda. O familie de români a ajuns în stradă: „Pentru ucraineni, ușa este deschisă, dar se pare că nu și pentru conaționali”

Polițiștii iau în considerare posibilitatea ca fata de 15 ani să fi fost dusă în străinătate și sunt foarte îngrijorați. „Orice informație despre unde a fost sau ar putea fi Maria acum, sau cine poate fi sau ar fi fost cu ea, este de mare importanță”, a spus Poliția, potrivit omroepbrabant.nl.

 

Maria purta haine sport negre în timpul dispariției

 

Semnalmente: Maria are 1,68 metri înălțime, are părul lung și negru. Vorbește bine olandeză și română. Ea purta haine sport negre în timpul dispariției.

Vezi și Olanda. Controale drastice la angajatorii sezonierilor români: „Practică muncă grea și periculoasă, mai des decât olandezii”

Din motive de confidențialitate, poliția nu poate oferi alte detalii despre caz, însă cere tuturor celor care au văzut-o sau știu mai multe despre dispariția ei să ia legătura cu autoritățile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel