Olanda. Prostituată româncă, băgată în comă de un client. Femeia are slabe șanse de supraviețuire

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Schimbare bruscă de situație. „Victima” a trimis mai multe mesaje vocale în care era de acord să întrețină relații intime
Schimbare bruscă de situație. „Victima” a trimis mai multe mesaje vocale în care era de acord să întrețină relații intime

Kees M., în vârstă de 27 de ani, din Volendam, provincia Olanda de Nord din Țările de Jos, a fost condamnat, astăzi, în apel la șase ani de închisoare pentru tentativă de omor a unei prostituate românce în Cartierul Roșu. Victima a fost dusă în comă la data de 1 martie 2020 și nu are nicio șansă de recuperare. Pedeapsa este mai mare decât cei patru ani pronunțați anterior de instanță, împotriva cărora a făcut recurs Procuratura.

În sentință, instanța a ținut cont de faptul că prognosticul româncei este rezervat și că în cele din urmă va muri din cauza rănilor, scriu jurnaliștii din Olanda. Fiica ei de atunci, în vârstă de patru ani, va trebui să crească fără prezența activă a mamei sale. Potrivit instanței, evenimentul a provocat și sentimente de teamă și nesiguranță în rândul altor lucrătoare sexuale.

Olanda. O familie de români a ajuns în stradă: „Pentru ucraineni, ușa este deschisă, dar se pare că nu și pentru conaționali”

Românca, în vârstă de 37 de ani, lucra în acea noapte în spatele ferestrei din Cartierul Roșu. De Volendammer se întorcea de la o petrecere și, după spusele sale, a intrat la ea dintr-un capriciu. Până la urmă, au mers împreună la casa ei. El a declarat anterior că era supărat pentru că a tot fost nevoit să scoată bani pentru ea. Kees M. a dat apoi o împingere victimei și el spune că nu știe ce s-a întâmplat după aceea.

M. a fost arestat în aceeași zi, 1 martie 2020, în locuința victimei de pe Oudezijds Achterburgwal. Sunase el însuși la urgențe. Apoi a durat ceva timp până când medicii au ajuns la locuință pentru că în urma raportului nu a fost imediat clar ce se întâmplă și unde anume a avut loc.

Olanda. Cinci români, arestați după o "greșeală": Poliția i-a găsit sub un pod, lângă mașini

 

„Victima va muri în cele din urmă”

 

Kees M. se afla sub influența alcoolului și a cocainei și a declarat că era „paranoic” la acea vreme. O anchetă a arătat că femeia a fost lovită și bătută în mod repetat. Pe tot corpul femeii au fost găsite vânătăi. Avea și fracturi la craniu și la față. Femeia este de atunci în comă și nu își va reveni niciodată, potrivit medicilor.

Olanda. Bandă de români, spargere de 300.000 de euro: „Nu există nicio dovadă”

Instanța a impus anterior o pedeapsă de patru ani de închisoare, dar Parchetul a considerat că pedeapsa este prea mică și a cerut 7,5 ani de închisoare în apel. „Suspectul le-a provocat rudelor victimei o durere de nepătruns. O tânără femeie independentă, soție și mama unei fete mici a intrat în comă ca urmare a violenței excesive”, a spus procurorul general în apel. „Victima va muri în cele din urmă din mâinile suspectului. Este o chestiune de așteptare a morții. O moarte care, în starea în care victima a fost adusă de suspect, ar trebui poate să fie văzută ca milostivă”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel