Olanda. Avere confiscată și români arestați sub acuzația de exploatare. Polițiștii caută martori

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Olanda. Avere confiscată și români arestați sub acuzația de exploatare. Polițiștii caută martori
Olanda. Avere confiscată și români arestați sub acuzația de exploatare. Polițiștii caută martori

Poliția a arestat marți șase români suspectați, printre altele, de exploatare sexuală și deținere ilegală de arme. Toți suspecții au fost prinși în Hoogezand, un oraș din municipiul Midden-Groningen, în provincia Groningen din nord-estul Olandei. 

În cursul nopții de luni spre marți, polițiștii au primit un raport al unui autoturism cu doi ocupanți care a fost parcat de mult timp în Delfzijl, o comună din provincia Groningen, Olanda, a informat poliția. „Persoana care a sesizat Poliția era suspicioasă cu privire la această situație”. Polițiștii au găsit în mașină un bărbat de 28 de ani și o femeie de 20 de ani.

Olanda. Zeci de români au rămas pe drumuri după ce casele în care locuiau au luat foc: „Cauza probabilă, de la un grătar” - FOTO

În urma unei cercetări la fața locului și în autovehicul, tânărul de 28 de ani a fost arestat sub suspiciunea de exploatare sexuală și deținere ilegală de arme. În vehicul a fost găsit și spray cu piper.

Încăierare între români, în Olanda: Un bărbat de 38 de ani, închis după ce a tăiat un conațional

 

Ancheta duce la mai mulți suspecți


Investigațiile ulterioare au condus la alți trei suspecți români, în vârstă de 32, 46 și respectiv 53 de ani. „Au fost găsiți într-un vehicul lângă o benzinărie de pe Europaweg din Groningen. În vehicul au fost găsite spray cu piper și o armă de mână. Cei trei bărbați au fost arestați și sub suspiciunea de exploatare sexuală și deținere ilegală de arme”. Alte două femei, de 30 și 35 de ani, au fost arestate într-o casă de pe Meint Veningastraat din Hoogezand.

Olanda. Angajator român, condamnat la închisoare: „Eu nu sunt vinovat, el m-a atacat!”

Marți, casa din Hoogezand a românilor a fost percheziționată. „Au fost ridicate cele două mașini, precum și mai multe suporturi de date. Mașinile și suporturile de date sunt examinate, iar suspecții sunt audiați. Ancheta examinează, de asemenea, dacă există mai multe victime.

Polițiștii caută martori și informații care să ajute ancheta. Suspecții au condus mașini închise la culoare, cu geamuri fumurii și cu numere românești. Orice informație poate fi importantă”, a mai transmis Poliția.

Olanda are nevoie de români. Un cuplu a părăsit spitalul din România pentru un centru de vârstnici: „Calitatea vieții este mult mai bună”

 

 

------------------------------------

Dragi cititori, pagina de Facebook a site-ului ȘtiriDiaspora întâmpină probleme din cauza unor restricții abuzive care ne limitează impactul, iar astfel nu mai putem ajunge la dumneavoastră. Dacă doriți să fiți în continuare la curent cu cele mai importante știri și evenimente din Diaspora, vă rugăm să urmăriți și noua pagină a site-ului nostru:  

https://www.facebook.com/stiridiasporaexclusiv        

Vă mulțumim ca sunteți alături de noi,

Echipa ȘtiriDiaspora

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel