O româncă şi doi copii, intoxicaţi cu fum în urma unui incendiu într-un bloc din municipiul Giurgiu

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O femeie în vârstă de 40 de ani şi cei doi copii minori ai acesteia au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au inhalat fum în urma unui incendiu produs vineri într-un bloc de locuinţe din municipiul Giurgiu.

În această după-amiază, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul al treilea al unui bloc din strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Giurgiu. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu cu autospeciala pentru intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de stingere, o descarcerare, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ.

Pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta în bucătăria unui apartament. Proprietara, în vârstă de 68 de ani, şi căţelul acesteia au fost evacuaţi de pompieri din cauza faptului că apartamentul era inundat cu fum, dar o vecină, în vârstă de 40 de ani şi cei doi copii ai acesteia, de 10 şi 14 ani, care locuiau deasupra apartamentului în care a avut loc incendiul au avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza fumului inhalat', a declarat purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Echipajul SAJ le-a acordat primul ajutor la faţa locului.

Ceilalţi locatari din bloc s-au autoevacuat.

În urma incendiului au ars materiale textile şi mobilier de bucătărie, maşina de gătit, pereţii şi tavanul bucătăriei s-au deteriorat.

Cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza maşinii de gătit defecte sau neizolate corespunzător, fapt ce a permis acumularea de gaz în încăpere, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel