Șoferiță româncă, grav rănită, după ce a intrat cu maşina într-un TIR staţionat

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Vrancea: O femeie a intrat cu mașina într-un stâlp și a ajuns la spital
Vrancea: O femeie a intrat cu mașina într-un stâlp și a ajuns la spital

O tânără de 24 de ani a fost grav rănită, sâmbătă dimineaţa, după ce a intrat cu maşina pe care o conducea într-un TIR staţionat pe varianta ocolitoare a municipiului Vaslui, al cărui şofer oprise pentru a se odihni, transmite Agerpres.

La faţa locului au intervenit trei autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD tip C1 de Terapie Intensivă Mobilă.

"În accident au fost implicate un autoturism şi un autotren. La sosirea echipajelor de intervenţie, a fost găsit un autoturism SUV care intrase cu viteză în autotrenul aflat în staţionare. La volanul autoturismului a fost găsită în stare de inconştienţă o femeie în vârstă de 24 ani", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Victima era încarcerată şi prezenta multiple leziuni. Victima a fost descarcerată, concomitent primind şi îngrijiri medicale. După descarcerare, victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui. 
Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului. 

Un alt accident de circulație îngrozitor a avut loc pe 7 aprilie, la Paldau, districtul Südoststeiermark din statul austriac Stiria. O româncă de 30 de ani s-a izbit cu mașina într-un camion care venea din sens opus pe L 201. Din păcate, orice ajutor a venit prea târziu pentru femeie. Polițiștii caută acum de urgență martori la accident.

 

Austria. Româncă, moartă după un accident teribil: A intrat cu mașina într-un camion 

 

Încă nu se cunoaște cu exactitate cursul accidentului, deocamdată polițiștii nu au putut vorbi decât cu șoferul de camion, în vârstă de 61 de ani, din Graz, Austria. Bărbatul a declarat că își conducea vehiculul pe L 201 din Feldbach în direcția Gleisdorf. La Unterstorcha a observat o coloană de mai multe vehicule care se apropie.

Dintr-o dată o mașină a intrat pe banda lui, bărbatul nu a mai putut reacționa la timp și a avut loc o coliziune. Un localnic a anunțat imediat serviciile de urgență. Șoferul camionului, al cărui vehicul s-a oprit pe o pajiște, a fost dus la Spitalul Regional Feldbach după acordarea primului ajutor cu răni ușoare. 

Pentru românca de 30 de ani, care era rezidentă în Stiria de Sud-Est, orice ajutor a venit prea târziu. Medicul de urgență nu a putut decât să constate decesul ei. Poliția caută acum cu martori la accident. În special, toți șoferii coloanei ar trebui să contacteze Inspectoratul de Poliție Feldbach la 059133/6120.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel