O româncă a fost ucisă de un incendiu din Spania. Doi conaționali, vinovați de moartea femeii, au fost arestați

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
O româncă a fost ucisă astăzi de un incendiu din Spania. Doi conaționali vinovați de moartea femeii au fost arestați / Foto: Captură video youtube
O româncă a fost ucisă astăzi de un incendiu din Spania. Doi conaționali vinovați de moartea femeii au fost arestați / Foto: Captură video youtube

Un incendiu tragic a avut loc în Spania sub podul Pedro Bosch din Madrid și a dus la pierderea vieții unei femei, de 42 de ani, de origine română. Două persoane au fost arestate în urma acestei tragedii.

Evenimentul a avut loc în dimineața zilei de 3 iulie, într-o zonă cu moloz și dărâmături de sub pod, unde se putea ajunge printr-o mică gaură în peretele lateral. Din nefericire, tragedia a avut loc după ce ar fi izbucnit o altercație între două persoane și un cuplu căsătorit, toți fiind rezidenți români și trăind în zona respectivă.

 

Româncă, ucisă în incendiu

 

Sub influența furiei, la un moment dat, cele două persoane au dat foc barăcii în care locuia cuplul, lăsând femeia blocată în interior. După ce incendiul a fost stins, echipele de pompieri ale Primăriei Madrid au găsit trupul neînsuflețit al femeii de 42 de ani. Medicii de la SAMUR-Protección Civil au constatat doar decesul acesteia, conform presei spaniole.

Până la finalizarea anchetei și procesului judiciar, familia și prietenii victimei se confruntă cu o perioadă de durere și îndurerare profundă. Este important ca societatea să fie solidară și să ofere sprijinul necesar acestor persoane afectate de tragedie.

 

Alți doi români sunt vinovați de moartea femeii

 

Echipa de investigații pentru omucideri din cadrul Poliției Naționale, Grupul VI, a fost trimisă la locul incidentului pentru a demara o anchetă în vederea clarificării circumstanțelor tragice. După câteva ore, aceștia au reușit să aresteze cei doi presupuși autori ai incendiului, un bărbat de 36 de ani și un imigrant fără documente, ambii de naționalitate română. Aceștia vor fi acuzați de infracțiunea de omor.

Incidentul a șocat comunitatea locală și a atras atenția autorităților asupra nevoii de a lua măsuri pentru prevenirea și gestionarea situațiilor de acest gen. Investigația în curs va încerca să afle motivele și circumstanțele exacte ale acestui tragic eveniment, iar cei responsabili vor trebui să răspundă în fața justiției pentru faptele lor.

----------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel