O nouă crimă zguduie Spania. Un român ar fi lăsat-o fără viață pe Marina, pe marginea unui drum

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
O nouă crimă zguduie Spania. Un român ar fi lăsat-o fără viață pe Marina, pe marginea unui drum
O nouă crimă zguduie Spania. Un român ar fi lăsat-o fără viață pe Marina, pe marginea unui drum

Marina, o tânără de 24 de ani, a fost găsită fără viață, în noaptea de miercuri spre joi, pe marginea drumului, în Móra, provincia Toledo din comunitatea autonomă Castilia-La Mancha, Spania. Un român este pus sub acuzația de omor.

Trupul neînsuflețit al tinerei a fost descoperit de un fermier. Fata ar fi trebuit să se întoarcă acasă după ce și-a terminat tura de muncă, dar nu a făcut-o. Sora ei mai mare a raportat dispariția la secția de poliție Mossos după miezul nopții și la prima oră dimineața s-a confirmat coșmarul. Fata era moartă.

În plângerea familiei se sublinia deja că tânăra a avut o relație de scurtă vreme cu un băiat, dar că avea și o relație, de mai mult timp, cu un alt tânăr, în vârstă de 24 de ani, Luca George, care a fost arestat. Anchetatorii cred că el este ucigașul tinerei din Garcia.

Potrivit polițiștilor, românul va fi acuzat de crimă și dus în fața judecătorului mâine, cu propunere de arestare preventivă. 

Caz halucinant în Spania: O româncă a încercat să-și vândă fetița nou-născută verișoarei ei; patru persoane, arestate

 

Românul are antecedente penale

 

2. -imagine fara descriere- (o-noua-crima-zguduie-spania--un-roman-ar-fi-lasat-o-fara-viata-pe-marina--pe-marginea-unui-drum-2.jpg)

SURSA FOTO: captură video elnacional.cat

Luca George, de naționalitate română, locuiește de ani de zile în Ribera d'Ebre, provincia Tarragona din Spania. A studiat acolo și acum muncea la o firmă din zonă. Înainte de această crimă, însă, el a avut probleme cu legea. Potrivit ElCaso.com, românul are două dosare pentru infracțiuni de agresiune sexuală.

Ceea ce este încă un mister acum este motivul crimei. Poliția nu o asociază cu o infracțiune de violență de gen. Deși familia Marinei asigură că cei doi au întreținut o relație, investigațiile efectuate de Mossos consideră că nu au avut niciodată o relație, deși au avut câteva relații intime, și că, prin urmare, potrivit Codului Penal, nu o pot trata ca un caz de acest tip.

Cu toate acestea, în lipsa unor progrese în investigații și ținând cont de antecedentele bărbatului și de faptul că între cei doi a existat o relație intimă, anchetatorii sunt clar că există o anumită motivație personală și sexuală în crima crudă a Marinei.

3. -imagine fara descriere- (o-noua-crima-zguduie-spania--un-roman-ar-fi-lasat-o-fara-viata-pe-marina--pe-marginea-unui-drum-3.jpg)

SURSA FOTO: captură video elnacional.cat

Spania. Român, arestat după ce a intrat într-un magazin cu brânză: Ce a făcut bărbatul - VIDEO

 

Comunitatea este în doliu

 

Deși de la prima oră cetățenii din Garcia, Spania, aflat la șase minute de mers cu mașina de Móra, au bănuit că trupul pe care l-au găsit Mossos d'Esquadra este cel al Marinei, până când nu a fost făcut un anunț oficial, nu au vrut să condamne faptele. 

Toată lumea spera că nu era Marina. În această seară este convocat un miting pentru respingerea acestui nou feminicid din Catalonia cu un minut de reculegere.

Primăria Garcia a decretat și trei zile de doliu.

 

---------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel