O mașină încărcată cu pachete ale românilor din străinătate, blocată în Germania: Polițiștilor nu le-a venit să creadă ce transporta

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Foto: ilustrativ
Foto: ilustrativ

După ce a văzut că se apropie de ei un ansamblu rutier, înmatriculat în România, care arăta în mod extrem de straniu și era - în mod evident - supraîncărcată, poliția din Kirchheim, Germania, a făcut semn șoferului să tragă pe dreapta. Ce au constatat ulterior, le-a depășit imaginația.

O patrulă a poliției autostrăzii din Bad Hersfeld a observat luni, în jurul orei 9.45, în zona Hattenbacher Dreieck, un camion de mici dimensiuni, care era prevăzut cu o remorcă și un autoturism încărcat pe ea. Întrucât greutatea maximă admisă pentru vehiculul de tractare era de 3.500 de kilograme, polițiștii au suspectat rapid că ansamblul ar putea fi considerabil supraîncărcat.

În timpul controlului ulterior la Kirchheimer Dreieck, polițiștii au descoperit că mașina încărcată era folosită pe post de cutie de transport pentru valize și colete, preluate de la alte persoane din străinătate.

O mașină încărcată cu pachete ale românilor din străinătate, blocată în Germania

 

De asemenea, autovehiculul de tractare era încărcat până la acoperiș cu elemente de garduri, lemn de construcție și suporturi metalice.

Pentru a determina greutatea reală a ansamblului, în cele din urmă a fost efectuată o cântărire pe un cântar special pentru vehicule din Bad Hersfeld. Acolo, suspiciunile ofițerilor au fost confirmate: camionul de mici dimensiuni cântărea o greutate uluitoare de 6.890 de kilograme.

Polițiștilor nu le-a venit să creadă ce transporta românul

 

Remorca - cu o greutate admisă de 2.000 de kilograme - era, de asemenea, cu aproximativ 600 de kilograme prea grea.

Șoferului i s-a interzis apoi să își continue călătoria cu această combinație de vehicule. În plus, bărbatul a trebuit să plătească o amendă mare de trei cifre. Încărcătura a fost apoi transferată în alte trei camioane pentru continuarea transportului.

 

---------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel