O mamă și-a ucis cele trei fiice după ce au ieșit din izolare. Tatăl a descoperit cadavrele

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
O mamă și-a ucis cele trei fiice după ce au ieșit din izolare. Tatăl a descoperit cadavrele. FOTO: captură stirileprotv.ro
O mamă și-a ucis cele trei fiice după ce au ieșit din izolare. Tatăl a descoperit cadavrele. FOTO: captură stirileprotv.ro

Lauren Dickason, un medic în vârstă de 40 de ani, din Africa de Sud, este acuzată că și-a omorât cele trei fiice: două gemene în vârstă de doi ani și o altă fetiță de șase ani. Totul s-a întâmplat într-o casă din Noua Zeelandă, joi seară.

Familia a plecat din Africa de Sud în Noua Zeelandă pentru a începe o nouă viață.

Prietenii femeii spun că aceasta își adora fiicele și că era extrem de fericită că a reușit să-și întemeieze o familie, după o lungă perioadă de infertilitate.

„Era o persoană atât de drăguță, și ea și soțul ei”, a spus o prietenă a familiei, potrivit Știrile PRO TV.

„Amândoi își adorau copiii. Erau atât de încântați că îi au mai ales că ea s-a chinuit să rămână însărcinată”, a spus un vecin.

 

Soțul acesteia a descoperit cadavrele fetițelor

 

Soțul acesteia, Graham Dickanson, este cel care a descoperit cadavrele fetițelor, după ce s-a întors acasă în jurul orei 22.00. Vecinii l-au auzit strigând: „Chiar se întâmplă asta?”.

Familia a ajuns în Noua Zeelandă la sfârșitul lunii august și tocmai ce terminaseră cele 14 zile de izolare când s-a întâmplat tragedia.

Cu 15 minute înainte ca poliția să ajungă la locul faptei, un vecin a auzit pe cineva urlând: „Primul sunet pe care l-am auzit a fost un plânset, apoi am auzit o bufnitură ca și cum cineva ar fi trântit o ușă. Vedeam prin gardul nostru pe cineva rătăcind în spatele casei și plângând”.

 

„Suntem devastați”

 

Un alt vecin a declarat că a auzit un bărbat plângând: „L-am întrebat dacă este bine. Nu ne-a răspuns, continua să țipe și să plângă isteric”.

Mama fetelor a fost dusă la spitalul local, iar starea ei este stabilă. Bunica celor mici a mărturisit că familia încearcă să înțeleagă ce s-a întâmplat: „Suntem într-o stare de șoc. Suntem devastați”.

Femeia este așteptată să se prezinte în sala de judecată sub acuzația de omor, sâmbătă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel