O „maîtresse” româncă și-a atras prietena minoră în Italia și a exploatat-o: Vecinii au dat alarma

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O „maîtresse” româncă, mulți clienți la coadă și o minoră exploatată. Este o poveste care iese din trecut, cea care revine la ecou în sala de judecată penală a Tribunalului Velletri, unde alaltăieri a avut loc una dintre ultimele audieri ale procesului împotriva unei tinere românce acuzată de exploatare, prostituția unei fete de nici măcar 17 ani, care a ajuns în Italia cu visele unei adolescente pline de speranță și apoi a ajuns pe drumul prostituției.

Faptele datează din anul 2013 când femeia, în vârstă de 35 de ani, a fost arestată. În urma diverselor siuații nefavorabile și eșecuri, faptele - care au stârnit zgomote enorme în rândul localnicilor - nu au încă un deznodământ judiciar.

În fața instanței, prezidată de Isabella De Angelis, faptele au fost reconstituite de căpitanul Alessandro Iacovelli, pe atunci șef al Unității de Operații Carabinieri Castel Gandolfo, care a retras toate fazele operațiunii în sala de judecată. Povestea, prin cuvintele ofițerului, a reaprins lumina reflectoarelor asupra realității triste în care trăiesc încă multe femei, mai ales din Est, nevoite să-și vândă trupurile.

Spania. O româncă, „spaima Madridului”: „Eu sunt legea pe străzile astea”

 

Inculpata și-a convins prietena din copilărie să i se alăture

 

Întâlnirile sexuale au avut loc într-un apartament din via Nettunense, în Pavona Laghetto, o localitate din Lazio, Italia, deținut de un cunoscut cântăreț și fondator al unei trupe celebre, închiriat la două tinere, „dintre care una a organizat turneul, iar cealaltă a asigurat serviciile sexuale”.

Venirile și plecările frecvente ale bărbaților, chiar și ale celor în vârstă, au fost observate atât de localnici, cât și de militari, care au descoperit că una dintre cele două femei avea documente falsificate pentru a face să creadă că avea 19 ani în loc de 17 ani.

Inculpata, care avea 22 de ani la momentul evenimentelor, a recunoscut că ea a fost cea care și-a convins prietena din copilărie să i se alăture pentru a o începe să se prostitueze.

Cele două au declarat apoi că se împărțeau plata costurilor de închiriere a apartamentului, dar de altfel erau independente una de celălaltă.

Procesul se va încheia în scurt timp cu cererile de acuzare și apărare.

Tinere românce, sechestrate şi obligate să se prostitueze în Italia; doi bărbaţi, arestaţi preventiv

 

-----------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel