O învăţătoare din Craiova, infectată cu COVID, a murit la spital. Plămânii, afectați 95%. Colegii: Ne-a lăsat cu inimile împietrite de durere

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Un medic român a încetat din viaţă. Georgel Filip doar 44 de ani
Un medic român a încetat din viaţă. Georgel Filip doar 44 de ani

O învăţătoare, de 43 de ani, din Craiova, care lucra la Şcoala Gimnazială „Traian”, a decedat, în urma infecţiei cu COVID-19. Cadrul didactic s-a tratat acasă timp de câteva zile. În momentul în care s-a simţit tot mai rău a solicitat ambulanţa.

Pentru că în Craiova nu erau paturi disponibile la ATI, femeia a ajuns în cele din urmă la Spitalul Municipal Caracal. După doar trei zile, s-a stins din viaţă. Femeia care avea doar 43 de ani şi a ajuns în stare gravă, cu o afectare pulomonară, potrivit managerului unităţii medicale, de 95%.

„A ajuns la noi într-o stare foarte gravă, cu o afectare pulmonară de 95%. I s-a administrat tratamentul standard, însă din păcate nu am reuşit să o salvăm. Nu i-au găsit locuri la ATI în Craiova şi a fost adusă la noi. Cu o astfel de afectare pulmonară, este greu să-i mai readuci la parametrii”, a precizat managerul Spitalului Municipal Caracal, Liviu Radu, citat de gazetanoua.ro. 

„Cu durere profundă și regret, anunțăm trecerea în neființă a doamnei învățătoare CRISTINA MIRELA HERZAL, un cadru didactic deosebit, apreciat de colegi, elevi și părinți, un OM de excepție care, prin profesionalismul, dragostea față de copii și iubirea necondiționată, a format ani la rând caractere, a șlefuit minți și a arătăt că iubirea față de aproape este cea mai de preț. Dispariția sa fulgerătoare ne-a lăsat cu inimile împietrite de durere. S-a stins mult prea devreme un om bun”, scriu colegii cadrului didactic, pe Pagina de Facebook a şcolii. 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel