O infirmieră româncă, răpusă de COVID-19 la 52 de ani. Mesajul colegilor: ''Dumnezeu cheamă la el oamenii buni”

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
lumanare_deces
lumanare_deces

Georgeta Vasioiu, infirmieră în cadrul Spitalului de Psihiatrie Voila din Câmpina, a pierdut lupta cu virusul. La doar 52 de ani, Georgeta  nu a mai avut puterea să lupte şi s-a stins pe un pat de ATI la două săptămâni de la infectare.

”Deplângem şi aducem un pios omagiu colegei noastre Georgeta Vasioiu, care a pierdut lupta cu acest virus nemilos...Omenia, bunacuviinţă, atenţia cu care a acordat îngrijiri pacienţilor şi vorba bună pe care mereu o găsea pentru colegi, vor dăinui în vremuri.... Dumnezeu să o odihnească în lumină!! Condoleanţe familiei! VEI RĂMÂNE MEREU ÎN MEMORIA NOASTRĂ, DRAGĂ Georgeta Vasioiu Cuvintele sunt de prisos în astfel de momente, dar Dumnezeu cheamă la el oamenii buni”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Spitalului Voila.

Gerogeta era infirmier la Secţia 1 a spitalului de psihiatrie şi era considerată una dintre angajatele născute să facă această meserie extrem de dificilă. ”Avea o vorbă blândă, era împăciuitoare, era făcută pentru jobul acesta”, spune medicul Irina Minescu, managerul Spitalului de Psihiatrie Voila. Georgeta avea şi alte afecţiuni medicale cronice, dar starea sa de sănătate a fost agravată odată ce virusul i-a intrat în corp. A făcut o peumonie care a răpus-o în cele din urmă. A fost internată în secţia CPU a Spitalului Municipal din Câmpina, spital suport COVID-19, unde a şi murit.

Georgeta Vasioiu era căsătorită şi avea doi copii. Drama a fost cu atât mai mare cu cât soţul şi una dintre fiice nu au putut participa la înmormântare, fiind în izolare.

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel