O femeie și-a închis copilul de numai 1 an în mașină și i-a dat foc, apoi a privit cum arde în incendiu

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură abcnews4.com
Sursa foto: captură abcnews4.com

O femeie din SUA a fost arestată pentru că și-ar fi incendiat mașina cât timp înauntru încă se afla copilul ei de numai 14 luni.

Incidentul a avut loc duminică, pe o autostradă din statul Carolina de Sud. Caylin Alisse Watson, în vârstă de 23 de ani, a oprit pe marginea drumului și a dat foc mașinii în care se încă se afla copilul ei, apoi a privit cum autoturismul este cuprins de flăcări.

Din fericire, mai mulți șoferi care au observat incendiul au oprit și l-au scos pe copil din mașină și au sunat la serviciile de urgență.

Polițiștii spun că în momentul în care au ajuns la fața locului, atât femeia cât și copilul miroseau a combustibil, folosit de femeie „în mod intenționat pentru a produce răni grave sau moartea" copilului.

 

Copilul a suferit arsuri servere 

 

Bebelușul a suferit arsuri servere și se află în stare critică la un spital din Augusta, Georgia, informează Știrile PRO TV. Tatăl copilului a declarat că prima operație a copilului a decurs bine și este puțin probabil ca micuțul să rămână cu urme pe față.

Femeia a fost tratată pentru răni minore și transportată apoi la spital.

Polițiștii continuă investigațiile pentru a afla de ce femeia a recurs la acest gest. Caylin Alisse Watson este acuzată de tentativă de omor, rănirea gravă a unui minor și pornirea unui incendiu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel