O femeie din Botoșani a murit în urma unei explozii provocate de o acumulare de gaz

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
ambulanta roman decedat
ambulanta roman decedat

O femeie de 64 de ani și-a pierdut viața după ce în bucătăria unde tocmai intrase pentru a pregăti cina a avut loc o explozie.Fiul victimei a chemat imediat ajutoare. Personalul de pe ambulanță a încercat să o resusciteze, însă biata femeie și-a dat ultima suflare la scurt timp.

 

 

Tragedia s-a petrecut aseară, în localitatea Todireni din judeţul Botoșani. Femeia venea deseori la fiul său pe care îl ajută cu treburile în gospodărie. A intrat în bucătăria de vară pentru a pregăti cina. A deschis butelia, iar când a vrut să aprindă aragazul s-a produs o explozie.

Fiul a suat imediat după ajutoare, mama sa fiind în stare gravă. Apoi şi-a anunţat rudele.   ”A ars aici şi a ameţit şi a căzut jos şi atunci a ars şi pe piept. Arsura ese în zona fetei şi a pieptului”, a spus fiica victimei. Echipajul de pe ambulanța sosită la faţa locului i-a acordat femeii primul ajutor, însă rănile erau prea grave.

„S-au efectuat manevre de resuscitare în urma cărora s-a declarat decesul, stopul fiind practic ireversibil”, a declarat Ramona Guraliuc, medic-șef UPU-SMURD Botoşani. O echipă de criminalişti urmează să stabilească cum s-a produs tragedia. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel