Româncă de 93 de ani, grav rănită după ce i-a explodat locuința. Lucrătorii de la gaze au considerat că „mirosea a varză“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O femeie de 93 de ani din București a fost rănită într-o explozie provocată de o scurgere de gaze. Victima a fost salvată de vecini. 

O româncă de 93 de ani a suferit arsuri pe brațe și pe cap în urma unei explozii cauzată de o acumulare de gaze în locuința sa. Femeia a fost salvată de către vecini, care au și luat măsurile de siguranță. Printre salvatori s-a numărat și consilierul de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, Sebastian Bodu, care a făcut public accidentul pe o rețea de socializare.

Bodu susține că scurgerile de gaze au fost semnalate la distribuitor, ai căror reprezentanți s-au și deplasat pentru efectuarea măsurătorilor. Ei au constatat că totul este în parametri, iar mirosul pătrunzător provine de la ...varză.

„A crăpat un apartament pe strada mea de la o scurgere de gaze. O bătrână de 93 de ani a suferit arsuri pe brațe și pe cap. Noi, vecinii, am scos-o din casă și am oprit curentul electric. Cei de la gaze fuseseră alertați că se simte miros puternic de gaze, dar au măsurat și au concluzionat că...miroase a varză“, a scris Sebastian Bodu pe pagina sa de Facebook.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel