O femeie a încercat să-și dea foc în faţa Primăriei din Paşcani. Și-ar fi turnat diluant în cap și a leșinat

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Somată să elibereze un spațiu din fața Halei din Pașcani, unde are pusă o masa folosită pentru vânzare, o femeie a încercat să-și dea foc în fața Primărei Municipiului Pașcani.

Femeia, în vârstă de 42 de ani, și-ar fi turnat diluant în cap. La scurt timp după acest gest, a leșinat. La față locului au ajuns echipaje medicale de la substatia de pompieri din oraș. Salvatorii i-au acordat prim ajutor și au transportat-o la Spitalul de Urgențe din municipiu. Soțul femeii, care se află și el în fața primăriei, a povestit că soția a recurs la acest gest în urmă unui schimb de replici cu reprezentanții adminstrației locale în cadrul audiențelor, unde a vrut să clarifice situația în care se află.

Discuțiile au început să fie tot mai aprinse, iar femeia a fost și amendată cu 200 de lei de către polițiștii locali pentru provocarea de scandal în loc public. Și soțul ei a primit o sancțiune de 500 de lei pentru ocuparea domeniului public fără forme legale, relatează bittv.info.

Edilul municipiului, Marius Pintilie, a precizat faptul că cei doi soți au fost somați să ridice masă respectivă, pentru că ar împiedică accesul sau ieșirea din hala, în cazul unui incendiu. Pentru că nu s-au conformat, au fost amendați, iar femeia a venit supărată la Primărie. Primarul a mai spus, din nou, că o parte dintre comercianții din piață trebuie să elibereze spațiul. Este vorba despre cei care au avut contracte, dar nu au mai fost prelungite pe motiv că terenul unde sunt amplasate ar trebui eliberat la solicitarea ISU.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel