Tragedie într-o familie de români. O fetiță de 4 ani a murit arsă de vie. Micuța a fost stropită cu diluant şi a luat foc

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Scandal și bătaie la un fast-food din Botoșani: Client bătut de concubinul vânzătoarei
Scandal și bătaie la un fast-food din Botoșani: Client bătut de concubinul vânzătoarei

Tragedie într-o familie de români din județul Iași. O fetiță de 4 ani a murit, miercuri, după ce a suferit arsuri grave pe 60% din suprafaţa corpului. Incidentul s-a petrecut în localitatea Popești.

Cei șase copii ai familiei Grosu au fost lăsaţi nesupravegheaţi. Fata cea mare, în vârstă de 10 ani, se juca cu o sticla de diluant, pe care părinții o foloseau pentru a aprinde flăcările din sobă. Din primele informații, sticla de diluant s-a aprins după ce au sărit scântei din foc. Copila s-a speriat, iar în acel moment a aruncat sticla în flăcări pe pat, unde se afla sora ei. Fetiței de 4 ani i s-au aprins imediat hainele. După ce părinții au reușit să stingă focul, micuța a ajuns la spital, scrie gandul.ro.

În ciuda încercărilor medicilor, fetița a pierdut lupta cu viața. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Iași a demarat o anchetă socială și a luat decizia ca ceilalți cinci copii ai familiei să fie puşi în plasament maternal. Autorităţile iau în calcul şi decăderea părinţilor din drepturi.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel