Nouă români, dintre care cinci copii, au rămas pe drumuri în plină iarnă. Casa le-a fost mistuită de un incendiu

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Nouă persoane, dintre care cinci copii cu vârste cuprinse între 1 şi 13 ani, au rămas fără un acoperiş deasupra capului, după ce casa în care locuiau a fost mistuită de un incendiu, a anunţat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Dorina Lupu.

În imobilul distrus de incendiu locuiau două familii. Evenimentul a avut loc în localitatea botoşăneană Dersca. Pentru stingerea focului, la faţa locului s-au deplasat atât pompierii militari, cât şi pompierii voluntari din comună. "La faţa locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă şi spumă, dar şi voluntarii din comuna Dersca.

La sosirea forţelor de intervenţie, ardeau bunurile dintr-o cameră şi podul casei, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga locuinţă. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri. Având în vedere faptul că podul casei a fost distrus de flăcări în totalitate, casa nu mai poate fi locuită", a precizat reprezentantul ISU Botoşani. Pompierii susţin că focul a fost generat de jarul căzut din sobă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel