O ADOLESCENTĂ de 15 ani, reunită cu mama ei, la UN AN de la DISPARIȚIE, după ce a văzut-o în FILME pentru ADULȚI

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

O adolescentă de numai 15 ani a fost reunită cu mama ei, la un an de la dispariţie, după ce mama ei a văzut-o în filme pentru adulţi.

Adolescenta, a cărei identitate nu a fost făcută publică, dispăruse în noiembrie anul trecut. Au apărut indicii despre ea în februarie anul trecut, după ce angajatul unui magazin a reclamat faptul că ar fi văzut-o în compania a doi bărbaţi.

Imaginile o prezentau pe fată încercând să-şi acopere faţa. Ea ar fi urcat cu cei doi bărbaţi într-un Dodge Challenger. Ulterior, mama fetei a văzut-o pe aceasta în diferite filme pentru adulţi.

S-a stabilit că maşina aparţinea lui Christopher Johnson, un bărbat de 30 de ani din Florida, iar clipurile XXX ar fi fost urcate pe diferite site-uri de specialitate din casa acestuia, relatează Observator.

Poliţiştii au pus casa lui Johnson sub supraveghere şi au intervenit decisiv în momentul în care bărbatul a fost văzut ieşind cu adolescenta din casă şi urcându-se în autoturism. Maşina a fost încercuită, iar poliţiştii au recuperat-o pe minoră, Johnson fiind arestat.


Bărbatul care a distribuit minora în filme pentru adulţi poate fi eliberat pe cauţiune

 

Deşi Johnson susţine că nu a întreţinut relaţii sexuale cu minora, aceasta le-a spus anchetatorilor că, într-adevăr, multe dintre clipurile pentru adulţi au fost filmate chiar în casa acestuia.

Mai mult, acesta ar fi lăsat-o însărcinată şi ar fi dus-o la o clinică de specialitate pentru a face avort.

Acuzat de comiterea mai multor infracţiuni, Christopher Johnson ar putea fi eliberat pentru o cauţiune de 75.000 de dolari.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel