Nu mai dezgheța pieptul de pui. Adaugă cartofi și cașcaval și faci o cină rapidă, ușoară și delicioasă

Loredana Iriciuc / 03 iul 2022, 18:17
Nu mai dezgheța pieptul de pui. Adaugă cartofi și cașcaval și faci o cină rapidă, ușoară și delicioasă. FOTO: captură video Facebook @Chef 1A
Nu mai dezgheța pieptul de pui. Adaugă cartofi și cașcaval și faci o cină rapidă, ușoară și delicioasă. FOTO: captură video Facebook @Chef 1A

Nu mai este nevoie să dezghețați pieptul de pui pentru a prepara mâncarea pentru că astăzi vă prezentăm o rețetă în care este nevoie doar să-l dați prin răzătoare, să adăugați cartofi și cașcaval și aveți o cină rapidă, ușoară și delicioasă. 

Vă vom spune pas cu pas cum să preparați această rețetă senzațională și foarte rapidă. Este ideală atunci când sunteți pe fugă sau când pur și simplu nu aveți chef de gătit ceva mai complicat. Vă spunem că rezultatul este senzațional de bun.

Din cartofi și usturoi poți face o cină de milioane! Rețetă bonus, în stil ciobănesc

 

Ingrediente:

 

- un piept pui înghețat

- 2 cartofi

- 1 ceapă roșie

- 1 ou

- 1 linguriță boia dulce

- 1 linguriță sare

- 1 linguriță piper

- cașcaval ras

- ulei de măsline

- 1 linguriță unt.

Imposibil să nu iubești acest desert! Ghiocei spectaculoși, moi și pufoși. Notează rețeta!

 

Mod de preparare

 

În primul rând vom scoate de la congelator pieptul de pui și îl vom da prin răzătoarea mare. 

Apoi, curățăm și spălăm cartofii și îi vom da tot prin răzătoarea mare. Îi stoarcem bine și îi adăugăm peste pieptul de pui.

Tocăm mărunt ceapa și o adăugăm peste pieptul de pui și cartofii răzuiți. Apoi, punem oul, condimentele (puteți folosi ce condimente doriți după gust) și cașcavalul răzuit tot prin răzătoarea mare.

Mâncarea perfectă pentru următoarea ta cină. Gnocchi din cartofi, moi și delicioși. Rețeta fantastică, pas cu pas

Toate ingredientele le vom amesteca foarte bine cu mâinile până se integrează. Veți vedea că veți obține consistența unui aluat mai moale.

Puneți o tigaie pe aragaz la încins, adăugați puțin ulei de măsline și lingurița de unt. Apoi, puneți compoziția și uniformizați cu o spatulă. Acoperim cu un capac și lăsăm aproximativ 2-3 minute sau până când capacul tigăii începe să fie aburit. După acest timp întoarcem pe cealaltă parte și mai lăsăm acoperit cu un capac încă câteva minute.

Scoateți pe o farfurie și serviți. Asta a fost tot. Poftă bună!

„La importanță”, cea mai tare rețetă din cartofi, ouă, ceapă și usturoi. O mâncare fantastică la tigaie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.1.0