Nu mai arunca masca de protecție! Bagă în ea lămâie și bicarbonat apoi pune-o în rezervorul toaletei. Un truc genial!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Nu mai arunca masca de protecție! Bagă în ea lămâie și bicarbonat apoi pune-o în rezervorul toaletei. Un truc genial!
Nu mai arunca masca de protecție! Bagă în ea lămâie și bicarbonat apoi pune-o în rezervorul toaletei. Un truc genial!

Pandemia de coronavirus a adus multă contaminare din cauza numărului enorm de măști folosite care ajung la gunoi. Totuși, ceea ce poate nu știai este că le poți da o a doua utilizare atunci când nu mai ai nevoie de ele: în curățarea casei. De aceea, astăzi vă vom spune cum să faceți odorizant pentru toaletă cu măștile voastre vechi.

Este un truc foarte simplu prin care ai nevoie de puține ingrediente pentru a oferi toaletei tale o aromă plăcută la fiecare tragere de apă. În plus, te va ajuta să cureți atât rezervorul, cât și toaleta în sine, astfel încât să nu mai ai grija tartrului o vreme.

Cu siguranță ai acasă aceste materiale care vor oferi băii tale o aromă naturală de lămâie doar printr-o tragere de apă, așa că dacă vrei să reciclezi puțin și să profiți de ocazie pentru a avea toaleta strălucitoare mai mult timp, nu poți rata acest simplu truc practic.

Citește și Înțeapă un tub de pastă de dinți și pune-l în rezervorul toaletei. Trucul incredibil pe care trebuie să-l cunoști!

Desigur, puteți utiliza masca de protecție folosită atâta timp cât nu sunteți infectat cu Covid-19, deoarece manipularea ei cu mâinile poate deveni periculoasă. Chiar și așa, chiar dacă nu suferiți de nicio boală (inclusiv coronavirus), spălați-vă bine mâinile după utilizarea aceleiași măști folosite.

 

Cum să faci odorizant pentru toaletă cu masca de protecție folosită

 

Materiale necesare:

- jumătate de lămâie

- o lingură de bicarbonat de sodiu

- o lingură săpun lichid de vase

- o mască de protecție veche. Atenție! Nu din material textil!

Vezi și Trucul genial pentru a curăța tigăile ca să arate ca noi! Cele două ingrediente minune pe care cu siguranță le ai deja în bucătărie!

Metoda de elaborare - pas cu pas:

Tăiați unul dintre capetele măștii în linie verticală, adică veți tăia unul dintre capetele care au elasticele pentru a le pune după urechi.

Acum, din moment ce ți-ai tăiat masca, separă filtrele, astfel încât să formezi un fel de pungă, în care vei pune ingredientele.

Tăiați jumătate de lămâie în patru părți. Pune părțile de lămâie în punga făcută de mască. Adăugați lingura de bicarbonat de sodiu și săpunul de vase.

Cu elasticul pe care l-ai tăiat, fă un nod pentru a-ți închide „punga” care este de fapt masca cu filtrele separate și închise foarte bine.

Pune masca cu ingredientele în rezervorul de la toaletă și cu bucata de elastic care a mai rămas, legă undeva în siguranță. Lăsați-l să stea în rezervorul toaletei timp de cel puțin o oră înainte de a trage pentru prima dată apă.

Când tragi apa vei vedea că va fi o aromă plăcută de lămâie și o curățenie vizibilă!

Încearcă și Cum să obții oglinzi perfecte și strălucitoare. Trucurile geniale cu amoniac sau cartof care le vor face să fie impecabile

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel