Nu cheltui nici bani, nici timp! Înghețată cremoasă de casă din doar două ingrediente

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Nu cheltui nici bani, nici timp! Înghețată cremoasă de casă din doar două ingrediente
Nu cheltui nici bani, nici timp! Înghețată cremoasă de casă din doar două ingrediente

Dacă nu ai acasă un aparat de înghețată, nu-ți face griji, pentru că asta nu mai este o scuză pentru a pregăti o delicioasă înghețată cremoasă de casă și cu atât mai puțin dacă ai această rețetă ușoară de înghețată cu banane.

Învață cum să faci înghețată de banane folosind doar două ingrediente... așa este! O înghețată bogată cu două ingrediente, mai simplu nu se poate! Vei vedea cum cu această rețetă vei ieși din multe necazuri când vine vorba de servirea desertului, mai ales dacă ai în vedere o reuniune de familie sau o masă specială.

Să mergem atunci cu instrucțiunile pas cu pas și să ne pregătim să savurați o delicioasă înghețată de banane de casă fără aparat de înghețată. Când o veți face și o veți încerca, veți deveni dependent!

Înghețată de casa dintr-un singur ingredient. Fără grăsimi și fără lactoză

 

Ingrediente pentru a face înghețată de banane

 

- 6 banane

- 2 lingurițe de smântână.

 

Cum se prepară înghețata cu banane

 

Primul pas pentru a face rețeta noastră de înghețată de casă este să pregătim ingredientele. După cum puteți vedea, acest pas nu este deloc dificil pentru că vom avea nevoie doar de două lucruri, banane și smântână.

Curățați bananele și tăiați-le felii. Apoi, puneți bucățile într-un bol și păstrați-le la congelator pentru ca bananele să înghețe și să ne putem face înghețata cremoasă de casă.

Secretul pentru a face înghețata de banane este să congelați foarte bine fructele, așa că aveți răbdare și lăsați-le atâta timp cât este necesar pentru ca acestea să fie bine congelate.

Din lapte, biscuiți și smântână faci cea mai delicioasă înghețată. Mai simplă decât ți-ai imaginat. E diferită de ce ai mâncat până acum!

Cu ajutorul unui blender măcinați feliile de banane congelate pentru a putea continua cu pregătirea înghețatei de casă. Procesați bananele congelate până obțineți un amestec omogen, apoi adăugați smântâna și astfel vom obține un amestec mult mai cremos.

De fapt, smântâna este un ingredient opțional întrucât dacă pisezi doar bananele congelate vei obtine un amestec cremos, identic cu înghețata.

Serviți imediat înghețata de banane de casă, important este că nu se topește și dacă preferați o puteți rezerva la congelator pentru a fi și mai înghețată.

Dacă doriți, o puteți decora cu siropurile preferate, ciocolată fierbinte, bucăți de fructe sau dulceață. Contrastul dintre cald și rece produce întotdeauna un efect foarte plăcut.

Vafe japoneze sau bubble waffle foarte pufoase, un desert demențial. Încearcă-le chiar azi!

Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel