Înghețată de casa dintr-un singur ingredient. Fără grăsimi și fără lactoză

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Înghețată de casa cu doar un singur ingredient. Fără grăsimi și fără lactoză
Înghețată de casa cu doar un singur ingredient. Fără grăsimi și fără lactoză

Cine poate rezista să nu guste o înghețată? Cu toate acestea, deseori riscă acest desert delicios, bogat în zahăr, lapte și grăsimi ne poate afecta dieta. Cu toate acestea, este foarte dificil să renunți la o cupă de înghețată mai ales în aceste zile toride de vară.  Dar există o alternativă sănătoasă a acestui desert, care este absolut delicioasă și dietetică!  

Cu această rețetă îi veți cuceri pe membrii familiei, dar și pe prieteni. Desertul vă va oferi un complex de minerale și vitamine, dar și vă va satisface pofta de ceva dulce. Azi vă învățăm cum să preparați înghețată de casă, pe bază de un singur ingredient , fără adaos de grăsimi, lactoză sau îndulcitori. Nu aveți un aparat de înghețată? Nu este nevoie! Pur și simplu porniți robotul de bucătărie. Ești curios? Să începem!

 

Înghețată de casă. Ingrediente și mod de preparare

 

Pentru această rețetă magnifică veți avea nevoie doar de: 3 banane foarte coapte!  Asigurați-vă că bananele au pete maronii pe piele, aceasta însemnând că sunt suficient de dulci și nu va fi nevoie să mai adăugați alte ingrediente.

 

Vă sugerăm și: Înghețată din fructe. Se prepara în două minute și are doar 170 de calorii! Un desert senzațional, recomandat în zilele de vară

 

Tăiați bananele bucăți nu prea subțiri, transferați-le într-un recipient și puneți-le în congelator cel puțin 4 ore, de preferință pentru o noapte întreagă.

 

Ar putea să vă placă și: Prăjitură magică din 3 ingrediente. Fără făină, fără zahăr și fără lactoză. O porție are doar 120 calorii 

 

După câteva ore, scoateți bananele din congelator, luați un robot de bucătărie și puneți bananele în cuvă.  Amestecați ajustând viteza până când obțineți o consistență cremoasă. La final veți obține o înghețată adevărată.

 

CITEȘTE ȘI: Biscuiți cu banane fără unt și fără lapte. Rețetă ușoară și delicioasă, cu doar 55 de calorii     

 

În acest moment puteți adăuga alte ingrediente la alegere, cum ar fi nutella, caramel, zahăr pudră, sirop de arțar, miere sau scorțișoară. Înghețată este naturală, delicioasă și sănătoasă! Desertul tău proaspăt și gustos este gata să fie servit și să-ți satisfacă pofta de dulce. Poftă bună! 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel