„Nu am înțeles ce a văzut în mine”. O româncă a pus mâna pe bodyguardul reginei Olandei: Povestea frumoasă de iubire dintre Eva și Arton

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
„Nu am înțeles ce a văzut în mine”. O româncă a pus mâna pe bodyguardul reginei olandeze: Povestea frumoasă de iubire dintre Eva și Arton
„Nu am înțeles ce a văzut în mine”. O româncă a pus mâna pe bodyguardul reginei olandeze: Povestea frumoasă de iubire dintre Eva și Arton

„Era destinat să se întâlnească”. Arton Dreshaj, în vârstă de 43 de ani, și Eva-Mariana, în vârstă de 29 de ani s-au căsătorit. El provine din Olanda, ea din România, dar acum opt ani drumurile lor s-au încrucișat într-un McDonald's din Germania. Ei locuiesc acum împreună în Bree, un oraș din regiunea Flandra din Belgia. „Nimic în relația noastră nu a fost planificat”.

El s-a născut în Venlo, Olanda, dar meseria sa de bodyguard l-a adus pe Arton Dreshaj în multe locuri. „Am păzit-o pe regina olandeză Maáxima ani de zile”, spune Arton. „În urmă cu opt ani, s-a întâmplat să mă aflu în Germania pentru muncă. Eram pe pistă cu băieții pe care trebuia să-i păzesc. Le era foame și doreau să facă o escală la McDonald's. Așa că am intrat. Eva-Mariana stătea în spatele tejghelei. M-a întrebat ce vreau să comand. I-am răspuns: tu. Ea a râs, dar mi-a dat oricum numărul ei de telefon”.

Pentru Arton a fost dragoste la prima vedere. „Când mi-a vorbit, părea cel mai arogant bărbat pe care l-am văzut vreodată”, râde românca. „Stătea acolo în hainele lui scumpe cu mașina lui scumpă. Nu arătam așa pe atunci. Nu am înțeles ce a văzut în mine. I-am dat numărul meu, dar doar pentru că am crezut că nu va suna niciodată. Dar după prima noastră întâlnire, a trebuit să mă răzgândesc. Acel arogant a fost în principal parte din atitudinea lui de muncă, era foarte diferit”.

Nouă românce au plecat la „shopping” prin toată Belgia și Olanda: Cum acționau femeile care se alegeau cu pungile pline de „cumpărături”

 

Arton și Eva-Mariana au împreună o fetiță

 

Eva-Mariana era în Germania de doar o lună, dar nu avea să mai stea acolo mult. „În aceeași seară am sunat-o și am plănuit o întâlnire”, spune Arton. A făcut clic chiar acolo. „Am întrebat-o pe Eva-Mariana de unde vine și dacă au acolo plaje frumoase. Răspunsul a fost da și așa am plecat trei săptămâni în vacanță în România. După aceea, ne-am mutat imediat împreună în Olanda”. Între timp, cei doi au o fiică, Céline, și locuiesc împreună în Bree. Cum ajunge exact acolo un astfel de cuplu internațional? „Fratele meu locuiește în Tongerlo și eu căutam o casă”, explică Arton. „Era una de vânzare la câteva străzi distanță. Așa am ajuns aici”.

Cererea în căsătorie a venit după călătoria lui Arton în Franța. „Am fost acolo pentru o misiune de securitate”, spune el. „Atunci, deodată, am avut un sentiment și am cumpărat un inel. Întors acasă am cerut-o în căsătorie pe Eva-Mariana. Apoi s-a dovedit a fi însărcinată și ne-am amânat nunta pentru un timp”.

Până acum câteva săptămâni, când s-au căsătorit în Bree. „Am hotărât asta cu două săptămâni înainte”, râde Eva-Mariana. „De fapt, nimic în această relație nu a fost planificat. Trebuia să fim la primărie și apoi să ne întrebăm ce trebuie să facem pentru a ne căsători. Două săptămâni mai târziu era timpul. Am ținut nunta mică. În acest fel, mai avem niște bani pentru a pleca într-o lună de miere în Egipt cu fiica noastră”.

Belgia. Muncitori români neplătiți, alungați cu forța de patron după ce au refuzat să plece: „Nu vrem ca acest caz să fie acoperit”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel