Nouă români și doi câini veneau din Anglia într-un „sicriu pe roți”. Șoferul nu avea permis

Elena Didila |
Data publicării:
Fotografie creată de Heorhii Heorhiichuk, de la Pexels
Fotografie creată de Heorhii Heorhiichuk, de la Pexels

Germania, duminică, 8 mai, în timpul unei verificări pe A93, lângă Rosenheim, poliția a scos din circulație o dubă atât de distrusă încât putea fi numită „sicriu pe roți”.

În vehiculul cu trei locuri se aflau nouă oameni și doi câini

 

Centurile de siguranță și alte dispozitive de siguranță lipseau cu desăvârșire, iar bărbatul de la volan, în vârstă de 42 de ani, nu avea permis de conducere. Toți ocupanții și șoferul erau cetățeni români, iar vehiculul era înmatriculat în Marea Britanie, scrie ziarulromanesc.de.

Șoferul vinovat de cel mai grav accident din România urma să vină în Anglia la muncă

În zona de depozitare au fost găsiți doi câini tineri pentru care nu s-au putut prezenta documente. „Când a fost întrebat despre animale, șoferul le-a aruncat afară din vehicul și le-a numit gunoaie”, se arată în comunicatul de presă al poliției.

Conform constatărilor inițiale, câinii nu au fost hrăniți în timpul călătoriei de două zile. Aceștia au fost duși la o clinică veterinară, după controlul rutier de duminică după-amiază.

Polițiștii îl cercetează pe șofer, printre altele, pentru conducere fără permis, cruzime față de animale și mai multe încălcări ale codului rutier.

 

Șofer român de TIR, erou în Belgia: „A fost un adevărat act vitejesc” - FOTO

 

Un camion a ars ieri, în plină oră de vârf, pe E314, lângă Genk, regiunea Flandra din Belgia. Șoferul abia a putut fi salvat din cabină de un român și un belgian. 

„Șoferul de camion român a fugit apoi repede la camioneta lui pentru a lua o bară de fier”

Luni, în jurul orei 17.30, a fost primit primul apel de urgență despre un accident grav pe E314 în Genk, între ieșirile 31 și 32, pe direcția Maasmechelen. „Am fost nevoiți să oprim. Mai era o mașină între noi și camioanele implicate. Din fericire, am reușit să frânăm la timp”, spune Marco Koziel, unul dintre martori. Însă, acest lucru nu a fost posibil cu două camioane. Potrivit martorilor, șoferul camionului din față a frânat la timp, dar camionul din spatele lui nu a putut evita o coliziune și a lovit vehiculul din fața lui. ”A fost o adevărată lovitură”, spune Dominiek Fluder, care se îndrepta spre Maasmechelen pentru angajatorul său, Dalemans.  Citește întreaga știre AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel