Noi speculații despre situația lui Kim Jong-un: „Ceva nu este în ordine”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Dictatorul Kim Jong-un interzice sinuciderea în Coreea de Nord, după ce numărul cazurilor a crescut foarte tare din cauza foametei
Dictatorul Kim Jong-un interzice sinuciderea în Coreea de Nord, după ce numărul cazurilor a crescut foarte tare din cauza foametei

Legenda baschetului Dennis Rodman, cunoscut ca un apropiat al lui Kim Jong-un, a insinuat că aparițiile tot mai constante ale surorii acestuia sunt o dovadă că lucrurile nu decurg normal în Coreea de Nord.

Dennis Rodman se teme că „ceva nu este în regulă" cu Kim Jong-un și consideră că sora sa va prelua puterea în Coreea de Nord, relatează Știrile PRO TV.

Zvonurile despre sănătatea lui Kim au început să circule luna trecută, când liderul de la Phenian a dispărut timp de 20 de zile și chiar a ratat sărbătorile anuale organizate de ziua de naștere a bunicului său, Kim Il-sung.

Cu toate acestea, în ciuda rapoartelor că despotul a murit sau este grav bolnav, liderul nord-coreean a reapărut recent în public, alături de sora sa Kim Yo-jong.

 

„Dacă o vedem pe sora lui la TV înseamnă că ceva nu e în ordine”

 

În emisiunea „Good Morning Britain”, Rodman a afirmat că are legături în Coreea de Nord și știe ce se întâmplă în țară.

„Tot ce pot să-ți spun e că dacă o vedem pe sora lui la TV, conducând practic țara, înseamnă că ceva nu e în ordine”, i-a explicat Rodman moderatorului emisiunii.

„Amintiți-vă când a plecat în Coreea de Sud înainte să o facă el, nu uitați de asta”, a adăugat fostul baschetbalist.

Rodman, care a câștigat cinci campionate cu Chicago Bulls în anii '90, rămâne unul dintre puținii occidentali care au petrecut timp în compania despotului, pe care l-a numit „un tip minunat".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel