Noi detalii în cazul româncei din Spania care a sfârşit sub roţile unui tren

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
politia_spania_tren
politia_spania_tren

Două femei, în vârstă de 32 și, respectiv, 42 de ani, au fost lovite, miercuri, de un tren de călători, când trecea prin orașul Barreda din Spania. Martorii evenimentului povestesc că femeile, una de naționalitate română și cealaltă dominicană, s-au certat şi luptat de-a lungul şinelor de cale ferată.

 

Se pare că una dintre ele a încercat să o oprească pe cealaltă să se sinucidă, moment în care trenul le-a lovit pe ambele. Cei care le-au cunoscut pe victime povestesc că acestea locuiau împreună şi lucrau la un club. „Nimeni nu știe nimic, doar că se certau. Se pare că una dintre ele avea probleme şi a vrut să se arunce sub tren. Prietena ei a vrut să  o împiedice de la acest gest“, spune un vecin din cartierul în are locuiau cele două.  

Poliția Națională a analiza imaginile de pe camerele de supraveghere şi au văzut cum fetele se luptau de-a lungul şinelor. Agenții investighează acum motivele pentru care aceste femei au ajuns într-o zonă în care nu aveau acces. Mai mult, a fost efectuată şi autopsia celor două femei, una de națională română de 32 de ani și cealaltă de 42 de ani din Republica Dominicană.

 

Citeste si: Caz ciudat în Spania. O româncă a fost UCISĂ de tren, iar poliția are primele suspiciuni

 

Surse ale poliției confirmă faptul că evenimentul s-a produs după ora 10.50 pe Avenida de Solvay, într-o zonă în care accesul persoanelor străine este interzis. Zona în care au decedat cele două este împrejmuită. Potrivit eldiariomontanes.es, polițiștii investighează circumstanțele în care s-a produs incidentul, sunt audiaţi martorii şi vizionate camere de supraveghere din zonă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel