Caz ciudat în Spania. O româncă a fost UCISĂ de tren, iar poliția are primele suspiciuni

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Sfârșit tragic pentru o româncă de 32 de ani stabilită în Spania, după ce a fost lovită de un tren. Alături de ea, a pierit și o altă femeie din Republica Dominicană. 

O tânără româncă a fost ucisă de tren, în Spania. O altă femeie a murit odată cu românca, ambele încercând să traverseze calea ferată.

Două femei de 32 și 42 de ani, una de naționalitate română, cealaltă dominicană, au murit miercuri seara, după ce au fost lovite de un tren care circula între stațiile Torrelavega și Barreda, în nordul Spaniei, relatează publicația El Diario Montanes

Incidentul s-a produs în jurul orei 23.00, tinerele fiind lovite de un tren Feve, care circula între Santander și Puente San Miguel.

Primele concluzii ale anchetei ridică mai multe semne de intrebare

 

"Coliziunea s-a produs în apropierea barului La Principal, pe Avenida de Solvay și înaintea podului Sniace, într-un "punct de trecere neautorizat”, potrivit managerului companiei de infrastructură feroviară. 

Potrivit unor surse din anchetă, cele două femei ar fi prostituate și lucrau într-un spațiu de lângă locul unde s-a produs evenimentul. Cel mai probabil, acestea au încercat să traverseze șinele în acea zonă, în ciuda faptului că nu exista un loc amenajat în acest sens.

Trenul a fost oprit până când autoritatea judiciară a autorizat scoaterea cadavrelor. Pasagerii care călătoreau cu trenul care ucis fetele au fost transferați, cu autobuzul, în jurul orei 23.40 pentru a continua călătoria. Joi dimineață, trenul a fost deja repus în circulație, iar serviciul a fost reluat. 

Poliția Națională investighează circumstanțele în care s-a produs accidentul feroviar, în zonă nefiind un pasaj de traversare. Vor fi efectuate autopsii pentru a stabili cauzele decesului ambelor femei, dar anchetatorii au exclus, momentan, posibilitatea ca evenimentul să fie legat de o activitate criminală. În plus față de rezultatele autopsiei, ofițerii vor colecta mărturii ale martorilor oculari și vor verifica camerele de securitate din zonă.

romanca moarta spania

foto: eldiariomontanes.es

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel